- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Amd Athlon? 64 !
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Ezt bezárom, mert itt van ez: Bővebben: link

-
AMD Power
titán
Én összeraknám két kezem és két lábam ha már lenne 2800 Mhz-s AMD!
2800+ Gondoltál szerinetem.........!
-
ffodi
veterán
ezt nemitt kéne........de amit írtál az vicces.....nemakarlak megbántani, de télleg az....
-
MUŁĐER
addikt
az nem 2800 MHZ, hanem 2800+, és annak az órajele 1800 Mhz, és a 200-as FSB valójában 400-as, szóval annyin megy minden amin kell neki

-
SzlobiG
félisten
Bővebben: link Itt több szerencséd lesz.

-
lacko22
aktív tag
Sziasztok nekem az lenne a problémám egy Athlon Xp 64 bites 2800 Mhz hogy az órajel 1800 Mhz és 200 on megy az FSB-je
Ha megemelném az Fsb-t 400 -ra akkor menne?
Vagy meddig lehet emelni?
Vagy nem szabad emelni mert leég? -
Szaki
tag
-
$JD$
csendes tag
Ha ezt a vizsgaidőszakot túlélem, és a deszka+proci+gigamemo triót adják úgy 150k-ért, má' megyek is...
Newcastle magos 64-ek mikor lesznek amúgy? -
_Volkovy_
nagyúr
-
engusz
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
-
engusz
veterán
-
crab
senior tag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
60.000Ft-ért ez lenne az álomproci?És akkor a 20k körül kapható,akár 2.5gigát is pörgő K7-ek mik?

Nem hiszem,hogy ez az A64 helyből 2x gyorsabb azoknál.. -
Alvin_ti4200
félisten
-
anulu
félisten
Részemről, ha megjelenik a WinXP64, benevezek egy A64-re, Newcastle maggal
(90nm, 512 L2 cache, Single DDR) Mondjuk 3000+, csak azzal a maggal 
-
lakosk
tag
Nem nagyon látok athlon 64-es frocik tesztjét.
Illetve senki nem ír tapasztalatot róla!
Ennyire kevés van még ki hazánkban belőle? -
engusz
veterán
-
evola
senior tag
AMD Athlon 64 3200+ van itt bruttó 114750 HUF.
http://magicomp.hu
[Szerkesztve] -
HiperG
addikt
-
engusz
veterán
-
AI
tag
-
engusz
veterán
Szerintem az MSI alaplap + proci kombója egész jó árban van. És ezt nálunk is lehet kapni.
-
AI
tag
-
AI
tag
-
HiperG
addikt
254 euró az osztrákoknál... a hozzá való legeslegfaszábbalaplap (Abit KV8-MAX3) pedig 179 euró
-
AI
tag
Na ez engem is érdekelne...
-
engusz
veterán
A Futuremark fórumán láttam 1-2 ilyen jellegű témát. Ha kicsit jobban tudsz angolul, akkor nézz körül!
-
Ace
tag
Gondolom sokakat érdekel, hogy végre mikor lesznek kaphatóak nálunk is ezek a processzorok. Engem konkrétan a 3000+-os Athlon 64 érdekel ennek az ár/teljesítmény arányától hangos a net. (200 $)
Kérdés: Mikor lehet végre nálunk is kapni ezt az álomprocit?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Amd Athlon? 64 !
- (téma lezárva)
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Új! Gigabyte Aero X16 UltraSlim Gamer Laptop Ryzen 7 350 16GB 1TB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz Garancia
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest