- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
csontosek #10997 üzenetére
A gyári hűtő arra jó, hogy...nem is tudom mire jó, inkább csak arra, hogy a proci doboza nagyobb lehessen!
Igazából a gyári hűtő idle tudja tartani a hőfokot, de már akkor sem halk, ha elkezdesz játszani, akkor 5-6 ezerig is képes forogni, ami egy porszívó hangjának majdnem megfelel.
Ha nem lesz tuning, akkor feszültséget el kell/lehet venni, úgy lehet nyerni pár fokot.Szorzó emeléshez (ez bizonyos pont után) fesz emelés is kell majd és akkor a fogyasztás is nőni fog (meg jobban melegszik majd). Illetve magasabb órajelhez automata módban sztem több feszt rak majd, így megint ott vagyunk, hogy fogyasztás nő.
RAM húzás nem tudom ezeket mennyire befolyásolna, de a VRM-et biztos jobban terheli picit, illetve ha kell ég fesz a RAM nak, hogy stabil legyen, akkor nem kérdés a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged