- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
rendesadam #6269 üzenetére
Hmmm olvastam pár infót ezekről. Meg a Kaveri-ről is.
De azt nem tudtam, hogy mostanában fog jönni a Rich! Akkor viszont tényleg várok még akár pár hetet is, kíváncsi vagyok mit lehet ebből még pluszban kihozni. Egyedül a magas kezdőár az amitől félek. Hónapokat azért nem akarok várni, hogy lejjebb menjen az ár.Már évek óta keresem az alternatívát a hülye igényeim kielégítésére. Ami pedig azt jelenti, hogy htpc formátum, alacsony fogyasztás, de legyen teljesítmény is! És még 1-2 régebbi játékkal játszani is tudjak. Mindezt megfizethető áron.
És hihetetlen de a Trinity ezt tudja. Relatíve olcsó. Jó, nagyon olcsó. Teljesítményben a jelenlegi c2d-mhez képest közel 3x-os. És ahogy a tesztekből kivettem az IGP jócskán veri az én 9800GTX+-omat. Mintezt idle 130wattos fogyasztás helyett ~30 wattért. Hihetetlen hogy ilyen létezik.
A tesztből mondjuk kiderül, hogy full load alatt azért az intel megoldásai kevesebbet fogyasztanak, de nekem leginkább az idle és a HD filmlejátszás a fontos tényező - ritkán játszok, ritkán használok PS-t de ha igen akkor kell az erő - ebben pedig a Trinity jobb. (most néztem pár külföldi fogyasztás tesztet és ott is ~ 27-30wattra mérték az A10 idle-t.) -
Strix Aluco
aktív tag
válasz
rendesadam #6269 üzenetére
Én Richlandet nem vennék, szín tiszta parasztvakítás, egyedül arra tartom jónak, hogy picit letolja a Trinity árakat.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest