- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
válasz
AxBattler #15406 üzenetére
Nekem pont ilyen Asrock-om van. Semmi gond nincs vele. Ugyebár 6800K van benne 1,3V-ra levéve. 41x szorzóval. Nekem külön öröm volt,h két cpu fan csati van rajta, amit össze lehetett hangolni (pwm ventivel), így a kis játék vizet is jól be lehetett állítani.
Van hozzá A-Tuning nevű progi, ebben sok beállítási lehetőség van, még a biost is ebből frissítettem.
Ramok 2133mhz-esek vannak benne, ezzel sincs gond. A procim 4,9ghz-ig stabil marad benne és sem a lap, sem a proci nem melegedett túl. Szóval én elégedett vagyok vele. -
törölt tag
válasz
mATX-es FM2+ lapok közül szerintem ez a legjobb: ASUS A88XM-PLUS
4+2 fázis, bordázott VRM.
Ha az F2A88XM-HD3-ról váltasz akkor a másik 3 közül egyik sem igazán éri meg, mert bár a Giga és az Asrocknak több fázisa van, de nincs rajta borda... -
Rider74
tag
válasz
Szia!
Nos nekem egy ilyen Giga lapom van: F2A88XM-D3H. Néhány tapasztalati dolog: F1-es bios volt rajta egy rémálom volt a frissítése a bios flash-elése pen drive- ról nem működik, illetve belekezd, de nem megfelelő mérető a file ezért mégsem teszi meg a frissítést. Mivel a frissítés nem sikerül, ezért a backup biost tölti be, de nem igazán megy zökkenőmentesen ez sem. Végül Win alól @bios-al sikerült az F5-öt felszúrni rá...
Amúgy a működésre nem igazán van panaszom, de az UEFI bios, mintha egy kiherélt verzió lenne. Jó néhány dolgot nem lehet állítani. A CPU feszültség vagy Norm, vagy Auto, vagy emelt +0,xx V-al. Nem állítható be fixen a feszültség. A ventik vezérlése is elnagyolt, Norm, Silent, vagy fix... Egy 400-1350 RPM fordulatú ventit nem hajlandó 780RPM alatt járatni akármilyen hűvös is a proci...
Nem állítható az NB órajel szabadon, de lehet, hogy ez csak a K-s procikkal működik, nekem egy sima A8-5500 van benne.
Viszont csatlakozókkal jól felszerelt, stabil, könnyedén tuningolhatóak benne az APU-k.
Néhány Gigabyte alaplapom volt már K7, LGA775 procik alá, de valahogy az volt az érzésem, ez már nem az a Gigabyte, mint amilyen pár éve volt. Az Asrock-on én is gondolkodtam, de végül mégis a Giga mellett maradtam...
Egy Asus-t azért kipróbálnék...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Raspberry Pi
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Renault, Dacia topik
- gerner1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AliExpress tapasztalatok
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest