Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chabee

tag

válasz FollowTheORI #13024 üzenetére

Mit mondottam volt ez a gép nem az enyém lesz, hanem egy olyan illetőé, aki nem ért hozzá, ezért is kötött ki nálam a probléma. Nem azt mondom, hogy én értek hozzá (különben nem kérdezősködnék itt), de a lényeg, hogy ezt nekem kell megoldanom. A megzsűriztetett alkatrészek is már bőven az ágyúval lövünk verébre kategóriát képviselik, amit az illető igényeit illetik. De mivel egy jó darabig megint nem fognak gépet venni, igyekszem úgy tervezni a dolgot a rendelkezésre álló anyagiakból, hogy a benne rejlő plusz teljesítmény kitartson pár évig. De az elméleti sík helyett térjünk át a gyakorlatira. Íme most itt tartok:

AMD Athlon II X4 750K processzor 18395
    Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 alaplap 13719
    Kingmax 2x4GB DDR3 1600MHz FLGF memória 19042
    Sapphire 7770 1GB DDR5 11201-20-20G videokártya 27462
    FSP FSP350-60APN 350W Active PFC 80+ táp 8575
    Toshiba 500GB 32MB SATA3 DT01ACA050 merevlemez 12113
    XDL Happy-33B fekete-kék számítógép ház 4505
    összesen: 103811

Elfogadva azt mint Te állítasz, segítsd nekem 103eFt-ból a fenti konfig Inteles megfelelőjét összeállítani, mert nekem nem sikerült. Kérlek szépen, hogy csak ugyan olyan vagy jobb elemeket helyezz bele.

Tisztelettel köszönve fáradozásodat:

Chabee

UI: Én nem várom a Kaverit, mint a messiást. Valamint azért FM2+, mert az rugalmasabb és több lehetőséggel bír, mint az AM3+. (eddig a saját ki stáblázatomban 7 féle konfigot állítottam össze 100eFt körül FM2+ alapon) Ami az időtállóságot illeti, abban azért alulmúlja az Intel az AMD-t, már ami az új proci - új lap dolgot illeti. Ez a gép sohasem lesz tuningolva, csak összerakva, bekapcsolva és használva. Legyél szíves elfogadni, hogy olyanok is vannak, akik nem a számítástechnikának élnek, nem az a hobbijuk. És végezetül mire ez a gép eljut odáig, hogy fejlesztve lesz, addigra lehet hogy az Intel az 10. generációs i3-nál fog tartani.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés