- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
kalap12 #11500 üzenetére
Te olyan fogyi vagy, már bocsi!
Semmivel nem lesz gyorsabb a te (és az én) fx6300 ad, mint Vesztor87 A6-osa..és tudod miért nem? Mert abban egy SSD van. Attól lesz gyors, nem a 6k+ passmark ponttól, amit az fx tud. A win már nem lesz gyrosabb a procitól, mert egy a6 ot sem használ ki...a háttértár számít. Meg a sok RAM. Játék az más kérdés. De az fx-eden vga nélkül doom 1-2 megy jól (tudom, mert nekem is az van), ők meg külön vikdari nélkül fognak crysisozni, stb...(#11506) kalap12
én-én, nekem-nekem...arra már valaha gondoltál, hogy nem csak körülötted forog a világ??
-
Bogyi007
veterán
válasz
kalap12 #11500 üzenetére
Te tényleg nem vágod hogy mi miért vettünk akkor Fm2-es gépet.....
Ha csak játékra akartam volna venni akkor vélhetően nem ezt veszem én sem meg a többiek sem, ezekkel az Apu-val ellátott gépekkel voltaképpen egy helyhez kötött notebookot kapsz amivel filmezhetsz netezhetsz javarészt úgy hogy nem veszel bele külön VGA-t, mert van benne egy integrált ami ellenben azért mindent figyelembe véve mégsem egy alkalmatlan vasdarab benne mint pl az Intel procis gépeknél hanem bizonyos kompromisszumok mellett játszani is enged - pl egyértelmű hogy ezzel nem fogsz Crysis 2-t vagy Bf3-at FullHd-ban tolni highon, de arra okés hogy pl 1600x900-as felbontás mellett a fenti játékok élvezhető kjörítéssel elfussanak - mindezt olcsón egyszerűen, mindenféle informatikai tuningos hókuszpókuszok nélkül is.
Ez előtt egy Compaq (vagyis még nem is HP-s!) nc6120-as notebookom volt 1.86 GHz-en 512 mega rammal és cd/dvd combóval azt használtam idén nyárig 5 évet úgy hogy már használtan vettem.
Ezzel a géppel sem nagyon tervezek rövidebb távra és amire nekem kell nem is nagyon aggódom hogy nem fogom addig használni is. Most persze néha még játszok is rajta, de mint már írtam nem ez az elsődleges profilja a gépnek.....
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest