- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_laci
csendes tag
válasz
BlueAthlon #1141 üzenetére
fhu hát az elég gáz, ha ennyit kell trükközni, hogy zavartalanul tudjak játszani. Tudom tudom, vettem volna inkább mást, de ahogy olvasgattam a teszteket, úgy gondoltam, hogy ez a cucc pont nekem van kitalálva: pörgős gép, minden egyben, kis fogyasztás töltögetéshez, és alkalmi játék. Tekintve, hogy az elmúlt 1,5 évben egy 6 éves prescott magos laptoppal is elvoltam, nem igénylem a nagy grafikai teljesítményt, kinőttem már belőle, csak még az újdonság varázsa dominál.
Amúgy próbáltam (#1120) El Kebir kolléga javaslatára a ccc-ben állítani a min frekvenciát, de nem javult a helyzet. Majd még trükközgetek vele.(#1129) ShellKretor - köszönöm a hűtő tippet, megnézem ezeket. Annyi kérdésem lenne még ezekkel kapcsolatban, hogy ha jól láttam az én lapomon (asrock fm2a75m-itx) a froci foglalat 90°-kal el van forgatva a szokásoshoz képest. Így is jó a hűtők hatásfoka, vagy lehet azokat is forgatni?
köszönöm
-
törölt tag
válasz
Nekem 65 wattos 5700 van.
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
Llano esetében sosem volt ilyen problémám... oda állítottam a 3870K-t, ahová akartam, nem volt semmiféle throttling...még erős tuning esetében sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
Állásajánlatok