- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trojan64
csendes tag
Sziasztok!
Alaplap, memóra már megérkezett. (Asrock Fm2 A75 Pro4-M/ Patriot Viper 3 8GB Kit 1866MHz - utóbbival pont jól jártam, mert megint emelték az árát...
Egy játékra is alkalmas konfig az összeállítás célja, de netezés egyaránt benne van mint általában.
Intel dual core ddr2 4GB rammal a Battlefield BC2 már nem annyira élvezhető játékot hoz és jó lenne, ha mediumon/high beállítások mellett elfutna a multiplayer kicsit stabilabban. (jelenleg csak low - 1280x1024 felbontás max. érezhető szaggatás, pedig a patchek előtt jobban ment). Tomb Raider is jól futott de az ember többet akar és megcsodálnám milyen kicsit szebben.A processzort Richland közül választottam volna júniusban, de lehet, hogy ez változni fog. (A8-6600K +dc?)
Egy 750k + Gigabyte HD7750 1GB DDR5 OC (vagy 7770 de ez másodlagos, mert húzósabb ár) milyen teljesítményt hozna?
A felbontás nem FullHD-ra megy, csak kb 1366x768 vagy 1280x1024.Csak nagy vonalakban kellene, hogy grafikailag és anyagilag mi érné meg. Amit olvastam Trinity DG kombó el lett vetve, pedig ez lett volna a másik esélyes (5600k + 6670).
A processzor után kb. 2-3 hónapra lenne meg a vga is, abból kifolyólag, hogy mit a válaszoltok. Addig a GT 240-el menne. Ezért választottam az APU processzorok ágát. Jelenleginél biztos lenne változás.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest