Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Tudom minek a rövidítése a ROM olyan 27+ éve!
Ugyanez a helyzet a RAM-mal is, csak ugye sok helyen tényleg ezt a ROM-ot írják tableteknél stb. A konkrét példa a Xiaomi hivatalos oldaláról:
Xiaomi TV Box S (2nd gen) - Xiaomi Magyarország
Ha ROM lenne, frissíteni sem lehetne rajta semmit. Mert nem lenne lehetséges írni.
#28csibe1:A SkyShowtime-ot úgy kellett külső szoftverrel feltenni, a HBO-nál szintén ugyanez a helyzet.
SkyShowtime-ot olvastam az összefoglalójában a másik topicnak, szerencsémre engem nem érint, az Amazon Prime - mely évek óta megvan, de eddig az abszolút alap csak a MAX volt a maga több mint 10 éves előfizetésével, innentől két szereplőssé teszi az alap streaming szolgáltatók körét - mellett a MAX volt az, amit egyből beállítottam. A MAX esetében sem kellett bűvészkednem, egyszerűen letöltöttem az Amazon AppStore-ból és már ment is. A Disney + újból aktív nálam, az is alapból fel volt telepítve.
A Youtube-ból a hivatalos appot használom. Ha valakinek van Adguard előfizetése (nekem lifetime van 2017 óta), akkor a routerben elvileg elég az Adguard DNS-t megadni, és nincs több reklám. Eddig nem adtam meg a routerben, mert PC-re alapból fent van a kliens, laptopra szintén, telefonra megint pipa, de a Stick esetében nem lehetséges feltenni, viszont ha a Routerben beállítom, a Stick úgyis arról kapja az adatot
Sőt public:
Connect to public AdGuard DNS server (adguard-dns.io)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanez a helyzet a RAM-mal is, csak ugye sok helyen tényleg ezt a ROM-ot írják tableteknél stb.
Ha ROM lenne, frissíteni sem lehetne rajta semmit. Mert nem lenne lehetséges írni.