Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
CarryPotter
üzenetére
Őszintén szólva még sosem rendeltem amerikából így nem tudom, de tekintve, hogy az eu-n belül is többet fizetek az áfa különbözet miatt, csak valószínűsítettem, hogy egy amúgy is vámköteles országból valószínűleg lesz valami még. Ha nem ott, akkor itthon, ha úgy jön be. Fizetés előtt egyébként látni, hogy mennyi lesz a végösszeg. De majd jön valaki aki ténylegesen tudja, ne állítsak hülyeséget.
-
zseko
veterán
válasz
CarryPotter
üzenetére
Szerintem szinte biztos, hogy lesz rajta áfa. Még Németországból rendelve is hozzácsapja a német-magyar áfakülönbözetet. Én angliából rendeltem egy Kindle-t, ott is hozzászámolta az áfa különbséget.
Egyébként ha elkezded végigvinni a vásárlást, valahol előtte látod, hogy mennyivel terhelheti még meg az árat. -
zseko
veterán
Melyik amazon? A .com? Onnan valószínűleg van vám. Próbáltad már a .de vagy a .co.uk oldalakat? Vagy én tudom rosszul és nem ennyire egyszerű? Én a .co.uk-ról rendeltem a Kindle PW3-at (igaz németből küldték aztán...), szállítási díj és az áfa különbözet volt pluszban. Német oldalt nézve viszont csak az áfa különbözetet számolta fel.
-
zseko
veterán
Végigvittem a rendeléseket, a kindle fórumban leírtam mi jött ki, létezik, hogy olcsóbb angliából szállítási költséggel, mint németből szállítási díj nélkül?
-
zseko
veterán
Ha a német amazonról rendelek, azt olvasom, hogy akkor ingyenes a kiszállítás 39 euro fölött. Viszont olyasmit is olvastam, hogy akkor a magyar áfával számol, így mennyivel lesz drágább az adott termék? Egy Kindle-t vennék, €140.
Megtaláltam, +8% megy rá. Ha angliából rendelek, akkor ott is ugyanúgy megy rá áfa gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Interactive Brokers társalgó
- OTP Bank topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Arch Linux
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest