Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Aki vámoltatott már DHL-lel , megmondaná, hogy milyen meghatalmazást kell kitöltenem magánszemélyként, hogy elvámolják a csomagom? A forma e-mailjükben van egy meghatalmazás link, de ezt jogi személyként tudnám kitölteni adószámmal, cégnévvel, céges aláírással.
Köszönöm!
-
Veron
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
16-20k már sok lenne pluszban egy 50ezer Ft-os termékért. Tapasztalatlanságomért jó nagy árat fizetek.
És ilyenkor szólok DHL-nek, hogy bocs nem kell a termék, küldjétek vissza? Gondolom az Amazonnál is jelezni kell ezt, de pontosan hogyan?
A vételárral mi lesz? Kártyás fizetés volt, megadtam az adatokat, levonták a pénzt. Azt később visszakapom, ha az áru visszaért az eladóhoz? -
Veron
addikt
ebből:
"a Magyarországra szállítandó termékekre (betartva a vonatkozó jogszabályokat) a magyar áfát számolja az Amazon. Ez azt is jelenti, hogy ahhoz, hogy a termékek végső, magyarországi árát lássuk, be kell jelentkeznünk, és be kell állítanunk magyarországi címünket a német aloldalon."
bejelentkeztem, ott írja, hogy 0 dollár a tax to be collected.
a DHL küld valami számlát, amit befizeted még a csomag kiszállítása előtt? -
Veron
addikt
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem, mert Amazonról még nem rendeltem. Most megtettem, az áru úgy nézem az USA-ból érkezik. A vásárláskor mutatott információk alapján azt gondoltam, nem fogják elvámolni, mert ez volt látható a felületen.
Items $174.30
Estimated shipping & handling $14.99
Total before tax $189.29
Estimated tax to be collected $0.00Erre tegnap a DHL küldött egy mailt, hogy vámkezelési eljárás alá fogták a csomagot. Ezek szerint mégis elvámolják a csomagot a fenti 0 dolláros összeg ellenére?
Itt áll most: "Customs clearance delay"
Emellett különböző dokumentumokat is csatolni kell. Ha tényleg fizetnem kell, akkor választhatom az alábbit és ez megfelelő arra, hogy kihagyjam az adó megfizetését közvetlenül a NAV-nak? Ezt lerendezi majd a DHL a NAV-val? Ar áru átvételekor nem tudom kiegyenlíteni semmi, mindent előtte kell lerendezni.
"A DHL által befizetett vám- és adók összegét, az alábbi módon kívánom kiegyenlíteni"
Kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest