Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Én szerintem ez a VÁM eljárás meg ugyan úgy működik min anno az autó szerelőnél hetente kijáró vizsgabiztost meg kellett fizetnie a műhelynek. Ott is a DHL-nél vagy kihelyezett ügyintéző van akit külön fizetnek, vagy egyik saját ember intézi és a vámolt termékek után a papírokat, pénzt át kell juttatni a NAV-nak, tehát több a meló és sokkal gyorsabb mint a Posta. Nem csak a szállítás expressz hanem az ügyintézés is, és ennek ára van. Attól, hogy te díjat a NAV-nak szeretnéd fizetni, ami nem fog menni, azért az eljárást ők intézik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Arra lehet más szabályok vonatkoznak. Olvasd el az eladó oldalán a felhasználási feltételeket.
Joshi: pár hozzászólást olvass vissza, az utóbbi napokban többen is kérdezték ugyanezt. Leírtuk hogyan lehet felvenni Amazonnal a kapcsolatot.
Krisszer: többszörösen túl vannak terhelve a postán ilyenkor. Van rá esély (szerintem tuti) megérkezik karácsony előtt.
-
-
viharhozo
addikt
Azert merlegeld a dolgot, mert igy fogsz fizetni 16-20k-t (en UPS-szel szallittattam Amerikabol, nem ismerem a DHL tarifait), es lehet, h jobban jarsz, ha nem veszed at a cuccot, mert akkor csak a szallitast bukod.
Ez a dokumentumcsatolas is erdekes, a UPS tolem csak egy meghatalmazast kert, a tobbit ok inteztek, igaz, ott volt a szamla a csomagban.
-
Beni2360
félisten
Mivel írta, hogy nem számolt fel semmilyen adót az áru után ezért neked kell fizetni.
Tudtommal csak akkor számolja fel ha a szállítás az Amazon raktáron keresztül történik.( Versand durch Amazon - Shipping via Amazon ) ha ez nincs a termék oldalán akkor az bizony áfa mentesen kerül szállításra.
De ha tévedek akkor eddig nem jól értelmeztem az itt leírtakat és felvilágosításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest