Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Én szerintem ez a VÁM eljárás meg ugyan úgy működik min anno az autó szerelőnél hetente kijáró vizsgabiztost meg kellett fizetnie a műhelynek. Ott is a DHL-nél vagy kihelyezett ügyintéző van akit külön fizetnek, vagy egyik saját ember intézi és a vámolt termékek után a papírokat, pénzt át kell juttatni a NAV-nak, tehát több a meló és sokkal gyorsabb mint a Posta. Nem csak a szállítás expressz hanem az ügyintézés is, és ennek ára van. Attól, hogy te díjat a NAV-nak szeretnéd fizetni, ami nem fog menni, azért az eljárást ők intézik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Arra lehet más szabályok vonatkoznak. Olvasd el az eladó oldalán a felhasználási feltételeket.
Joshi: pár hozzászólást olvass vissza, az utóbbi napokban többen is kérdezték ugyanezt. Leírtuk hogyan lehet felvenni Amazonnal a kapcsolatot.
Krisszer: többszörösen túl vannak terhelve a postán ilyenkor. Van rá esély (szerintem tuti) megérkezik karácsony előtt.
-
-
viharhozo
addikt
Azert merlegeld a dolgot, mert igy fogsz fizetni 16-20k-t (en UPS-szel szallittattam Amerikabol, nem ismerem a DHL tarifait), es lehet, h jobban jarsz, ha nem veszed at a cuccot, mert akkor csak a szallitast bukod.
Ez a dokumentumcsatolas is erdekes, a UPS tolem csak egy meghatalmazast kert, a tobbit ok inteztek, igaz, ott volt a szamla a csomagban.
-
Beni2360
félisten
Mivel írta, hogy nem számolt fel semmilyen adót az áru után ezért neked kell fizetni.
Tudtommal csak akkor számolja fel ha a szállítás az Amazon raktáron keresztül történik.( Versand durch Amazon - Shipping via Amazon ) ha ez nincs a termék oldalán akkor az bizony áfa mentesen kerül szállításra.
De ha tévedek akkor eddig nem jól értelmeztem az itt leírtakat és felvilágosításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest