Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quintero
tag
Vannak és ez valahol le is van írva most pontosan nem tudom hol de ami romlandó étel vagy ital azt biztos nem szeszes ital se nagyon asszem. ( Javítsatok ha tévedek
) De sampont nem tudom miért nem
- Vitamin lehet kaja besorolás miatt nem szállítanak.kis segítség: http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201337930
-
Quintero
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Na de várj várj úgy van hogy 150$ össz költségig nincs vám csak 27%-áfa elvileg. Ez meg 82$ szállítás nem vágom mennyi majd regisztrálok ha aktuális lesz
Mo-n ugyan ez a termék legolcsóbb 39000 Ft lenne szerintem még szállítás meg mindennel együtt így is olcsóbban jön ki. 
-
Quintero
tag
És még annyi hogy mostmár az USA-ból is kihoznak bármit ugye? pl karóra nem ételre gondoltam

-
Quintero
tag
Ugyan ez a helyzet hogy soha nem rendeltem még külföldről. Egy karórát szeretnék rendelni és azért nincs z a helyzet hogy 40-50 ezret kidobjak az ablakon esetleges csomag elveszése esetén vagy valami. Szóval csak annyi hogy mennyire biztonságos akár az amazon akár más külföldi oldal? Vagy van pénz visszafizetési gari?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) De sampont nem tudom miért nem
- Vitamin lehet kaja besorolás miatt nem szállítanak.