- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Köszi a választ!
A zene igen csak ott volt, de végül nem sikerült megvenni.
A gift card-nál annyit csináltam csak, hogy a képen látható "Reload Your Balance" gombra nyomtam, és 5 USD-t beírva fizettem a virtuális kártyámmal (amivel szoktam a neten vásárolni más helyeken is). Ezt azért csináltam, hogy mondom megnézem egyáltalán lehet-e a kártyámmal fizetni...
Hát ahogy a képen látni sikerült, de nem értem most akkor mi ez a gift card, és a rajta lévő összeggel mit tudok csinálni. Gondolom a kártyámra (mármint a saját virtuális OTP) vissza már nem tudom juttatni?
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Eléggé elvesztem az amazon felületén (először használnám). Szóval venni szeretnék 1-2 zenét, de sehogy se sikerült fizetni.
Van egy virtuális OTP bankkártyám, azzal szoktam vásárolni, eddig mindenhol sikerült. Hozzá is adtam amazonon, név, cím, kártyaszám, lejárati dátum. De nem akar menni. Aztán találtam egy olyan lehetőséget, hogy gift card. Beállítottam 5 USD összeget, és azt pikkpakk leszedte a kártyámról. Amin meg azért lepődtem meg, mert viszont a 3 jegyű CVC kódot sehol se adtam meg.
Egyáltalán mi ez a gift card, hogy tudok vele vásárolni? Vagy ettől az 5 USD-től már köszönjek el?
Bocsi a kérdésért, de számomra teljesen irreálisan működik ez az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux haladóknak
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest