Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Köszi a választ!
A zene igen csak ott volt, de végül nem sikerült megvenni.
A gift card-nál annyit csináltam csak, hogy a képen látható "Reload Your Balance" gombra nyomtam, és 5 USD-t beírva fizettem a virtuális kártyámmal (amivel szoktam a neten vásárolni más helyeken is). Ezt azért csináltam, hogy mondom megnézem egyáltalán lehet-e a kártyámmal fizetni...
Hát ahogy a képen látni sikerült, de nem értem most akkor mi ez a gift card, és a rajta lévő összeggel mit tudok csinálni. Gondolom a kártyámra (mármint a saját virtuális OTP) vissza már nem tudom juttatni?
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Eléggé elvesztem az amazon felületén (először használnám). Szóval venni szeretnék 1-2 zenét, de sehogy se sikerült fizetni.
Van egy virtuális OTP bankkártyám, azzal szoktam vásárolni, eddig mindenhol sikerült. Hozzá is adtam amazonon, név, cím, kártyaszám, lejárati dátum. De nem akar menni. Aztán találtam egy olyan lehetőséget, hogy gift card. Beállítottam 5 USD összeget, és azt pikkpakk leszedte a kártyámról. Amin meg azért lepődtem meg, mert viszont a 3 jegyű CVC kódot sehol se adtam meg.
Egyáltalán mi ez a gift card, hogy tudok vele vásárolni? Vagy ettől az 5 USD-től már köszönjek el?
Bocsi a kérdésért, de számomra teljesen irreálisan működik ez az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest