-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz pippo76 #7743 üzenetére
Írt egy másik supportos csaj, hogy megpróbál utánanézni a dolognak. Azt mondja, hogy ő online kereste az utca nevet amit én megadtam, de nem találja. És ami a legszebb: “Please update your email address to be searchable on common search engines”. Hogy ennek mi köze van ahhoz, hogy kézbesíthető-e a csomag, azt nem tudom. Sőt, meg sem próbálták kézbesíteni, mert a csomag el sem hagyta Németországot.
-
törölt tag
válasz pippo76 #7739 üzenetére
Nekem úgy tűnik mintha nem is Szlovákiába lenne küldve a csomag. Mert rendeléskor azt írja, hogy kb. 5 nap míg ideér, de amint kap tracking számot, onnantól kezdve azt írja, hogy a kézbesítés mai nap, este 8-ig fog megtörténni. Ami nem igazán reális Németországból induló, Szlovákiába tartó csomag esetén. Amint elérkezik az este 8, jön az értesítés hogy a csomag kézbesítve, átvette az Amazon Retouren.
-
törölt tag
válasz pippo76 #7737 üzenetére
Az elmúlt héten volt két rendelésem. Mindkettő egy amazon echo dot volt. Szlovákiába tartott mindkét csomag. Az egyik Feuchtig jutott, a másik csak Regensburgig. Kérdeztem az amazon supportot, hogy mi a baj, de csak sablon válasz jött, hogy sajnálják és küldik a refundot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi lehet annak az oka, hogy rendelek egy amazon terméket, feladják, kapok tracking számot, elindul a csomag, majd 1-2 nap múlva jön e-mail az amazontól, hogy mégsem tudják kézbesíteni és küldik a refundot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Honor Magic V2 - origami
- Diablo 3
- Ég veled, KEndre! :(
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest