- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir81
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
Na ha az USA oldalt használom akkor mutatja de a német amazonon már nem. Középárfolyamon kijelzi az árat aztán jól átver mert magasabb árfolyamon levonja. Csak akkor látod hogy nem annyit fizetsz mint amennyit mutatott... Ez így tényleg gusztustalan. Euróba kell hagyni... Akkor elméletileg a banki árfolyamon vonja le...
-
Sir81
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
Értem csak nem korrekt hogyha vásárolsz úgy tűnteti fel az összeget mintha az aktuális középárfolyamon váltana aztán látod csak a levonás után hogy nem erről van szó. Régebben ott volt a ráta, most már sehol sem találod. Zsákbamacska... Hogyan tudok wise vagy revolutot használni?
-
Sir81
senior tag
Sziasztok! Rendeltem az amazon.de-ről. Mielőtt ráböktem a vásárlásra kidobta az összesített árat forintban. Mert ugye arra állítottam rá. Osztottam és kijött a valós EURO/Forint árfolyam. Szuper. Aztán mikor levonták a pénzt akkor láttam hogy a 385 helyett az amazon 400-al számolt. Na most akkor ez milyen mocskos átverés? Mindenhol ahol vásárolsz a fix ár után egyezel bele a vásárlásba. Ráadásul sehol sem láttam, hogy figyelmezettet volna a túltolt árfolyamváltásukra!
-
Sir81
senior tag
Sziasztok! Találtam olcsón ryzen procit. https://www.amazon.de/gp/aw/d/B06XNRQHG4/ref=pd_gwm_psimh_0?pf_rd_p=ca42cfce-cce8-4c25-91b7-ce3f46aefa76&pf_rd_s=blackjack-personal-1&pf_rd_t=Gateway&pf_rd_i=mobile&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=D3C0FW6DNMD1HZVN92HR&pd_rd_wg=gUNTx&pd_rd_r=D3C0FW6DNMD1HZVN92HR&pf_rd_r=D3C0FW6DNMD1HZVN92HR&pf_rd_p=ca42cfce-cce8-4c25-91b7-ce3f46aefa76&pd_rd_w=iu5lf&pd_rd_i=B06XNRQHG4 A kérdésem hogy mennyire megbízható a dolog? Sokkal olcsóbb mint itthon. Garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest