Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Érdekes, mert ez a kép a német oldalról van.
De igen, Euro-n kell hagyni, azért küldtem a képet, hogy látszódjon, hogy mennyire szar árfolyamon vált.
Akkor nincs ez a lehetőség, ha eleve EUR számlához tartozó kártyát kötsz hozzá, akkor euroban számol és kész, Wise esetén nekem így van.
-
-Solt-
veterán
Nem azt mondtam, hogy ne bántsd őket, hanem azt, hogy ne beszélj zöldségeket az ilyen lehúzós dumákkal! Nem ugyanaz a kettő, de nem lep meg, hogy nem érted!

Egyébként bár magyarázattal nem tartozom neked, de, hogy nyugodtan aludj, azért érdekel az amazon.de-s vásárlás mert tudok áfa nélkül vásárolni, kevesebb a macera a könyveléssel!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha nem ilyen butított oldalon nézed akkor láthatod ez csak Prime előfizetőknek kerül ennyibe.
Ha kell ennyiért, akkor elő kell fizetni Prime-ra, ami lemondható 1 hónapon belül ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest