Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Megpróbáltam leadni a rendelést. Hozzáadtam egy internetes bankkártyát, beállítottam a limitet és szépen végigmentem a rendelés folyamatán. A probléma ott van, hogy az Amazon csak az 1 eurós kártyamegerősítős pénzt vonta le, magának a terméknek az árát nem. Ezt később fogja? Vagy vegyem fel a kapcsolatot a supporttal? A leadott rendeléseimnél látszódik a termék, miszerint feladásra vár.
-
KubanitoS
veterán
Köszönöm szépen! Szabad kérdeznem, hogy ezt (az oldalt + a terméket) mégis hogy találtad meg? Próbáltam én is rákeresni más amazon oldalakon, de kevésnek bizonyultam.

szerk: Körülbelül mennyi idő alatt várható a szállítás? A postás fogja kihozni, mint egy sima belföldi csomagot?

-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Ezt a terméket szeretném megrendelni Amazonról, de a rendszer azt írja, hogy Magyarországra nem szállítanak. Még sosem rendeltem Amazonról, annál inkább Ebay-ről, de a fórumot olvasgatva azért mennie kellene a rendelésnek...
Valamit nem jól csinálok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest