Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
hogy kotelezo-e a regisztracio nem tudom, szerintem igen
fizetni bankkartyaval (a kartyaadatok megadasaval) tudsz. Nem nagyon szeretem az ilyet, de az Amazonnal mar regota vasarolok igy (epp' ma rendeltem egy 75 euros csomagot), nem volt meg gond.
Egy masik mai rendelest meg sztornoznom kellett (csak fizetes utan vettem eszre hogy milyen szallitasi hataridovel kuldi az elado a 'raktaron' levo termeket...), kb. ket kattintassal kesz is volt. -
rlazol
veterán
A HELP megvan, de ott nincs semmi. Visszavisz a Your Orders oldalra, ha a delivery/refundra megyek akkor is.
Van egy olyan opció, hogy return/replace, de itt be kéne jelölni valamit a rendelésből, hogy tovább tudják lépni, nekem meg ugye olyan extrám van, ami nincs benne a rendelésben.
A visszajelzésnél leírtam, de nem tudom, azt nézi-e valaki.találtam egy emailküldést végre, köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest