Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GU-81M
tag
Szerintem hagyom az egészet a francba... Megrendeltem 2-án, akkor még volt készleten, azóta nem voltak képesek feladni (persze másnak már feladták), pedig szállítanak ide is.... Chaten beszéltem velük négyszer, minden alkalommal azzal kezdték, hogy a csomag feladás státuszban van, első alkalommal a hölgy még arról is biztosított, hogy félre van téve számomra az áru, de természetesen, ahogy egy ilyen sztorinál számítani lehet rá, elfogyott, arra pedig hogy mikor lesz, nem tudnak mondani semmit sem. Az utolsó megkeresésemkor azt javasolták, hogy rendeljem meg másik eladótól, hogy hamarabb megérkezzen.... Természetesen 149 helyett 179 font az ára.... Rendeltem később egy váltót is hozzá, azt persze kihozták...
Most mondjátok meg, én vagyok ennyire türelmetlen, vagy tényleg megesik az Amazonnal, hogy ennyit tökölnek? Ez lett volna az első Amazonos rendelésem, eddig főleg ebayről szereztem be a dolgokat (pl fényképezőgép), de ott nem volt semmi ilyen problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest