- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
Nektek a Posta házhoz hozta a csomagot?
Én 27-én rendeltem, mára volt beígérve a kiszállítás, jött is a postás.
Kimegyek, ott a csomagom a kezében, de nem látja a listáján a címemet. Majd mondja a srác, hogy tévedés történt, nem kellett volna kihoznia, délután menjek be érte a postára. Nem adhatja át, mert akkor rajta fogják keresni.
Ilyen létezik?
Kérdeztem, hogy kapok-e valami papírt, vagy értesítőt, de mondta, hogy nem, azt csak akkor, ha megpróbálják kiszállítani, de nem vagyok otthon.
És akkor nekem mégis honnan kellett volna tudnom, hogy mehetek érte, ha az MPL semmiféle tracking numbert nem biztosít? Meg a HÁZhozszállítást szerintem önmagáért beszél.
Reménykedtem, hogy nem postával küldik... ez nyilván nem az Amazon hibája, de elég idegesítő, hogy ott a csomag már majdnem a kezemben, és nem vehetem át, mert a mátrixnyomtatóval készített címzettlistán nem vagyok rajta. MPL 2017
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Xbox Series X|S
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- LG 49sm8600pla 49" és ok. odl 58920uh-dab 58" hibás TV-k
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kérdeztem, hogy kapok-e valami papírt, vagy értesítőt, de mondta, hogy nem, azt csak akkor, ha megpróbálják kiszállítani, de nem vagyok otthon.