Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
Nektek a Posta házhoz hozta a csomagot?
Én 27-én rendeltem, mára volt beígérve a kiszállítás, jött is a postás.
Kimegyek, ott a csomagom a kezében, de nem látja a listáján a címemet. Majd mondja a srác, hogy tévedés történt, nem kellett volna kihoznia, délután menjek be érte a postára. Nem adhatja át, mert akkor rajta fogják keresni.
Ilyen létezik?
Kérdeztem, hogy kapok-e valami papírt, vagy értesítőt, de mondta, hogy nem, azt csak akkor, ha megpróbálják kiszállítani, de nem vagyok otthon.
És akkor nekem mégis honnan kellett volna tudnom, hogy mehetek érte, ha az MPL semmiféle tracking numbert nem biztosít? Meg a HÁZhozszállítást szerintem önmagáért beszél.
Reménykedtem, hogy nem postával küldik... ez nyilván nem az Amazon hibája, de elég idegesítő, hogy ott a csomag már majdnem a kezemben, és nem vehetem át, mert a mátrixnyomtatóval készített címzettlistán nem vagyok rajta. MPL 2017
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozilla Firefox
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kérdeztem, hogy kapok-e valami papírt, vagy értesítőt, de mondta, hogy nem, azt csak akkor, ha megpróbálják kiszállítani, de nem vagyok otthon.