- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLG dog
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Már beszéltem velük, és megmutattam a tranzakció képét is, amin tisztán látszik, hogy levontak pénzt. Aztán azt mondták felhívnak, kérték a telefonszámom hogy csatlakoztassanak az "Unknown Charge Departments"-hez és nem jött egy hívás sem. Írtam nekik e-mailt, és arra azt mondták írjam le a problémát. Leírtam, elküldtem ismét a képet a levonásról, majd azzal válaszoltak, hogy hívjam fel őket, és mondjam el nekik ugyan azt, amit leírtam (nem szó szerint ezt mondták, de ez volt a lényeg). Ezért azt mondtam, hogy nekem ez drága mulatság, hogy én hívogassam őket, megadtam a telefon számom és hogy mikortól vagyok elérhető. Erre csak annyit mondtak, hogy nekem kell őket felhívni mikor elérhető vagyok. Ez most minden hónapban meg fog történni, levonnak 2,990 Eurót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- 2x 120gb ssd-k hibátlanul eladóak egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest