-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
szaki1986 #55439 üzenetére
A kínaiak annyira jelen vannak Ausztriában, hogy még reklámokat is építenek rájuk: Hallstattban a templomhoz közeli egyik épület falán láttam egy plakátot, amin a Dirndl-t kínai lánnyal reklámozták. Ehhez a képhez pedig pont egy kis kínai turistát kértük meg, hogy rázza meg a fát, hogy hóesést szimuláljunk - aztán végül izomból megrugdosta, így szegényeknek hideg zuhanyként a nyakukba szakadt róla az összes hó.
-
rekid
addikt
-
sarasota123
aktív tag
válasz
szaki1986 #53652 üzenetére
szia, szerintem nem túl szerencsés póz/pillanat ez a kutyustól, értem én, hogy nyári chill meg minden, de nem teljesen egyértelmű, egy kicsit olyannak is tűnhet, mint aki éppen tök rosszul van és csak néz maga elé.
a másodiknál meg szerintem a téma egyszerűen nem elég érdekes, technikailag, színvilágban viszont mindkét kép oké részemről, úgyhogy hajrá, kapj el egy izgibb pillanatot, témát -
faki_
senior tag
válasz
szaki1986 #53652 üzenetére
"Ilyen olcsó, 3 db-os M42-es közgyűrűsort vettem vaterán. Elég durva becsillanást (vagy hogy nevezzem) okoz, a kép közepe totál fátyolos lesz. Mivel lenne célszerű bevonni a belsejét, hogy ne tükröződjön a fény annyira? Van vmi tuti tippetek?"
Régi orosz bakelit közgyűrűt vegyél, 2-3e Ft-ért valószínűleg megkapod az ilyesmikkel is foglalkozó fotósboltokban, piacon, börzén, de lehet találsz a nagyobb nevűekből is (Pentax, Pentacon...).
-
mikrofon
veterán
válasz
szaki1986 #48865 üzenetére
Szerintem kicsit később nézd meg újra.
Jók a színek. (Érzetre) Ez egy ilyen "színes" kép. Nekem bejön, mert arányaiban és összességében tetszetős.
Én a színek rabja vagyok ezért szeretem a mostani őszi erdőket. A Hármashatár hegy nyugati oldala kezd gyönyörű színekben pompázni. Most hétvégén láttam... Csak éppen nincs gépem...
-
-
gergo5991
őstag
válasz
szaki1986 #43189 üzenetére
az a lényeg hogy jól meg lett lőve
, szerintem mindenkinek van egy kiszemelt népszerü helye, ahol szeretné a saját képét meglőni, én pld már fél 4-5 hónapja várok egy helyre a megfelelő körülmények maitt
Mennyit időt töltöttél nyc-ben? a képek alapján jól meg lett szervezve a kiruccanás
[ Szerkesztve ]
-
grigo
őstag
válasz
szaki1986 #41819 üzenetére
Ez azért nem annyira nagy meglepetés. Fordítva is így lenne. Amikor készség szinten használsz egy eszközt és a kezedbe nyomnak egy teljesen más rendszerű és felépítésű eszközt, hogy akkor használd, akkor az lenne a meglepetés ha nem a megszokottat lenne jobb kezelni. Ezzel indokolni egy választást annyi mint írógépről váltva érintőképernyős tabletre váltani és azt mondani, hogy az írógép jó döntés volt mert azt jobb kezelni.
-
g.killer
aktív tag
válasz
szaki1986 #41815 üzenetére
Első: Nekem alapból tetszenek ezek a kisbolygós képek mert nagyon érdekes dolgokat lehet kihozni belőle de ez most nem az igazi az ég jó lenne mert nem égett ki a felhők is jók de a fények túl kemények és valójában nem is értem mit akar ábrázolni a kép, egy hátsó garázsokkal teli utcát?
A sakkos jó 5let de a kivitelezés szerintem elég hanyag, a vignetta nekem sok, és sajnos az árnyékok nem rajzolódnak ki eléggé, a hátsó tömeg meg össze mosódott.
-
vodkaboy22
addikt