- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotonhámozó
senior tag
Nekem kissé alexpósnak tűnik. A középtónusokon világosítanék. Az égre alkalmaznék enyhe szelektív szaturációt. A horizont majdnem középen metszi a képet, tájképnél elég gyakori hiba. A felhőzet nem túl érdekes, kevesebbet mutatnék belőle és többet a városból. Viszont ahhoz máshonnan kellene fényképezni (országzászló ?), hogy a fák ne zavarjanak bele.
-
-
Fotonhámozó
senior tag
A többiek elmondták már a véleményemet
. A Salgói vár sajnos kezd agyonfotózott témává válni, a jövőben ez még inkább erősödni fog. Ha igazán látványos képet akarsz róla a későbbiekben, akkor valami nagyon egyedit, nagyon különlegeset kell róla készítened.
Ezt pl. a napokban lőttem. Minőségébe, élességébe bele lehet kötni, nekem mégis bejön, pláne, hogy jópárszor csak azért mentem ki a Medvesre, hogy ezt (vagy ehhez hasonlót) meg tudjam lőni. Egyáltalán nem egyszerű megtalálni azt a helyet, ahonnan pont így lehet rálátni a várra.: -
ccs2929
senior tag
Szia!
Nekem alapvetően a WB-vel van mindhárom képen bajom /bár mostanában mindenki a túl zöld, és túl sárga irányba megy el, vagy nálam nincs valami nagyon rendben
, pedig 3 különböző eszközön szoktam nézni / .
1. A vár, mint már előttem sokan mondták elveszik
Zavaró, hogy az előtér életlen, pláne az a bazi nagy életlen szikla a bal oldalon
, és az életlen fák sem igazán tesznek hozzá. (magamból kiindulva: mindenkinek van egy ilyen korszaka, hogy azt gondolja/hiszi, hogy jót tesz a képnek az életlen előtér, mintha valami lesből fotózna, majd te is elnövöd
)
2. +1 a nap levágásra, úgy egyensúlyba kerülne a kép, és kicsit később menni ugyanezt meglőni, ahogy jjeahh tanácsolta, naplemente előtt, akkor nagyon jók a fények+ itt sem ad hozzá az életlen előtér, de kezdésnek amúgy abszolút nem rossz ez
3. Sokat nem mond, kusza az egész picit, ennél sem
jó a sok életlen szikla.
-
Novics
senior tag
A vár tényleg nagyon el van dugva a képen. Gyakorlatilag semmi nem látszik belőle.
A látkép az egészen tetszetős, bár egy kicsit mintha sárgás lenne a kép. A kicsit balra dől, és középen van a horizont (hcl +1). Én a napot simán levágnám róla, és máris nincsen annyira középen. Rekeszelhettél volna, hogy a fák is élesek legyenek. Bár ahhoz már állvány sem ártott volna, vagy legalább valami letámasztás.
A harmadikat nem értem. Mit látsz benne? Mitől jó ez a kép? -
jjeahh
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...