- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
contaxg #38769 üzenetére
Pedig van benne igazság. Ráadásul off-ba is tette, úgyhogy ezért nem érheti kritika. A fórumon az adott téma mellett sajnos számít a stílus és a hozzáállás is, mivel ez egy közösség. Nem linkelhetek képet úgy, hogy tessék b@**+, mert egy idő után joggal neki nem fog tudomást venni rólam és ki fognak közösíteni. Ez nyilván egy szélsőséges példa volt, de azért szerintem érthető az összefüggés. Régen én is többet hepciáskodtam, küzdöttem az igazamért. Mára, 1: higgadtabb, megfontoltabb lettem a való életben is, 2: ez kihatott az oldalon lévő tevékenységemre, viselkedésemre is. Nem szeretek konfrontálódni, értelmét sem látom hogy másra erőltessen az igazam, a hülyeséget megpróbálom nem felvenni. Fárasztó számomra és mások számára is => semmi értelme, csak rontja a hangulatot.
És ez a hsz sem a fotózásról szól, azért szerintem van helye itt. Még valami: több alázat a téma iránt, kevesebb kritika és okoskodás és ezt nem bántásból mondom, távol álljék tőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest