- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos1994
aktív tag
Mint amatőr hozzászólnék.. Ez a meleg WB szerintem is nagyon üti az egész témát, egyszerűen nem illenek egymáshoz. Próbáld már meg legközelebb, hogy ugyanazt a képet ellövöd különböző WB értékkel hogy lefedd a teljes spektrumot és csodát fogsz látni. Nekem a WB választásnál a gép mindig a legutolsó képen szemlélteti a különbséget, így nem is kell próbálgatnom. Pl. múltkor egy éjszakai utcás fotót lőttem, csúnya sárgás lámpákkal, sárgás aszfalttal, minden sárgás lett.Nem volt az igazi. Aztán átnyomtam 2500K felé és csoda történt, adott neki egy kellemes rideg hangulatot, ami illett hozzá. Itt már az lehet sok lenne, de tényleg próbálgatni kell és egy idő után érezni fogod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest