- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
Ciccuka #9094 üzenetére
Jé, ilyesmi "fésűt" anno csináltam régi bankkártyából, mikor a páramentesítő hűtőjének a lamelláit egyengettem. Az is összevissza volt hajlítgatva gyárilag. De ez csak az egyenes lamellákhoz jó, a kérdezőnek meg hullámos verziójú a hűtője. Ezt a fajtát nem igen lehet kijavítani csak egyesével csipesszel, ha nincs túl sok hiba (mint pl. jelen esetben), különben egy évig tartana.
-
Tangerine
senior tag
válasz
fateless #8894 üzenetére
Ma (18-án) reggel jött egy email, hogy vegyem át a megrendelésemet, majd az email végére odaírták a kódokat, amik éjfélkor lejártak.
Kedvezménykódot kaptál! Köszönjük, hogy az Alzát választottad! Hogy kellemesebbé tegyük számodra az évkezdetet, alább küldünk néhány kedvezménykódot, amelyekkel a februári Alza Napok akció keretében a megjelölt termékeket 10%, 15%, 20%, 25% vagy 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg. 10% - ALZANAPOK10
15% - ALZANAPOK15
20% - ALZANAPOK20
25% - ALZANAPOK25
30% - ALZANAPOK30 A kedvezményt a kosaradba belépve érvényesítheted. A kedvezmény csak a megjelölt termékekre vonatkozik és 2025. február 3-tól február 17-ig érvényes. További információkat itt találhatsz: https://www.alza.hu/alza-napok-info. -
Tangerine
senior tag
Nekem is van még 9 db kedvezménykód.
Alza+ 20% kedvezmény kupon: GRQVAoxqFEqp -
Tangerine
senior tag
Úgy gondolom, hogy valaki használta a #8769-ben beírt kódot, mert most jött egy 1500Ft-os kupon. A kódnak nem kéne változnia? Mert még mindig ugyanannak tűnik, de azt írja már csak 9. Tehát akkor 10 egyforma kódú kupon lenne?
Ha valakinek esetleg kell még: https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=GRQVAoxqFEqp -
Tangerine
senior tag
1 hét ide vagy oda nem számít ha 1 évre 4800Ft, most volt itt kéznél egy kód, kipróbáltam.
Amúgy is gyakran rendelek, 1 év alatt 25 rendelésem volt. Bőven bejött az alzaplusz ára.Ezt írja:
A tagságnak köszönhetően már ennyit megtakarítottál
A szállításon: 12 730 Ft
Az exkluzív kedvezményeken: 12 870 Ft -
Tangerine
senior tag
Mondjuk nekem az is furcsa volt, hogy élelmiszert vissza kell küldeni. Eladják másnak? Igaz, nem bontottam ki a zacskóját, de akkor is. Szóval ha kaja-félét rendeltek az Alzától, akkor tartsátok szem előtt, hogy amit küldenek, lehet hogy megfordult már pár helyen.
-
Tangerine
senior tag
Nekem járt. Én postapontra rendeltem. Teljesen mást küldtek, mint amit kértem. Postán kellett csomagként feladni a tévesen küldött terméket (2650Ft). Mikor visszaért, elküldték az eredetileg rendelt terméket. Aztán kértem, hogy a postaköltséget utalják vissza. Erre ez a válasz jött:
"A visszaküldésnek a visszafizetése érdekében kérjük küldje el számunkra a feladószelvényt amelyen látható a fizetett összeg.
Amint ez a dokumentum a rendelkezésünkre áll vissza tudjuk fizetni az Ön számára."
Ezt megtettem, majd mikor pár nap után sem kaptam vissza, ezt szóvátettem, amire ez a válasz jött:
"Az illetékes osztályunk 2024 02.07.-én jóváírta az Ön számára a visszaküldési költségeket.
A jóváírás profilján keresztül fogja megtalálni."Hát nem tudom, de én semmiféle jóváírást nem látok a profilomban azóta sem. Nem is tudom hol kéne keresnem. Úgyhogy buktam 2650 Ft-ot egy 5000Ft-os terméken.
-
Tangerine
senior tag
válasz
South Velen #4836 üzenetére
Ajjaj. Még 24-e is jó lenne akár...
Na most írták éppen, hogy átadták a futárnak(foxpost). Még lehet, hogy ideér időben. -
Tangerine
senior tag
17-én feladtam egy rendelést. A szállítást 23-ra írják, de az állapot azóta is változatlan: "lefoglalva". Vajon tényleg ide fog érni 23-ra, ha még fel sem adták?
-
Tangerine
senior tag
Hi!
Szokott lenni ingyenes szállításra kupon, csak elfelejtettem, hogy mi az. Van olyan még? Tudja valaki mi az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest