Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Úgy gondolom, hogy valaki használta a #8769-ben beírt kódot, mert most jött egy 1500Ft-os kupon. A kódnak nem kéne változnia? Mert még mindig ugyanannak tűnik, de azt írja már csak 9. Tehát akkor 10 egyforma kódú kupon lenne?
Ha valakinek esetleg kell még: https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=GRQVAoxqFEqpVacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Tangerine
senior tag
1 hét ide vagy oda nem számít ha 1 évre 4800Ft, most volt itt kéznél egy kód, kipróbáltam.
Amúgy is gyakran rendelek, 1 év alatt 25 rendelésem volt. Bőven bejött az alzaplusz ára.Ezt írja:
A tagságnak köszönhetően már ennyit megtakarítottál
A szállításon: 12 730 Ft
Az exkluzív kedvezményeken: 12 870 Ft[ Szerkesztve ]
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Tangerine
senior tag
Nem tudtam volna ingyen szállítással rendelni, mert már lejárt a tagság előtte nap. Megkérdezte, hogy megújítom-e (6000-ért) vagy lemondom. Lemondtam, majd mindjárt indítottam egy újat a kóddal, aztán rendeltem is mindjárt pár apróságot.
-
Tangerine
senior tag
Mondjuk nekem az is furcsa volt, hogy élelmiszert vissza kell küldeni. Eladják másnak? Igaz, nem bontottam ki a zacskóját, de akkor is. Szóval ha kaja-félét rendeltek az Alzától, akkor tartsátok szem előtt, hogy amit küldenek, lehet hogy megfordult már pár helyen.
-
Tangerine
senior tag
Nekem járt. Én postapontra rendeltem. Teljesen mást küldtek, mint amit kértem. Postán kellett csomagként feladni a tévesen küldött terméket (2650Ft). Mikor visszaért, elküldték az eredetileg rendelt terméket. Aztán kértem, hogy a postaköltséget utalják vissza. Erre ez a válasz jött:
"A visszaküldésnek a visszafizetése érdekében kérjük küldje el számunkra a feladószelvényt amelyen látható a fizetett összeg.
Amint ez a dokumentum a rendelkezésünkre áll vissza tudjuk fizetni az Ön számára."
Ezt megtettem, majd mikor pár nap után sem kaptam vissza, ezt szóvátettem, amire ez a válasz jött:
"Az illetékes osztályunk 2024 02.07.-én jóváírta az Ön számára a visszaküldési költségeket.
A jóváírás profilján keresztül fogja megtalálni."Hát nem tudom, de én semmiféle jóváírást nem látok a profilomban azóta sem. Nem is tudom hol kéne keresnem. Úgyhogy buktam 2650 Ft-ot egy 5000Ft-os terméken.
-
Tangerine
senior tag
válasz South Velen #4836 üzenetére
Ajjaj. Még 24-e is jó lenne akár...
Na most írták éppen, hogy átadták a futárnak(foxpost). Még lehet, hogy ideér időben.[ Szerkesztve ]
-
Tangerine
senior tag
17-én feladtam egy rendelést. A szállítást 23-ra írják, de az állapot azóta is változatlan: "lefoglalva". Vajon tényleg ide fog érni 23-ra, ha még fel sem adták?
-
Tangerine
senior tag
Hi!
Szokott lenni ingyenes szállításra kupon, csak elfelejtettem, hogy mi az. Van olyan még? Tudja valaki mi az?Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest