Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Nekem tegnap küldtek vissza egy használt Sapphire Vega56 Pulse -t. Garanciális csere volt. Nem tudom hogy garanciába küldhetnek e vissza használt terméket. És remélem a garancia ugyan úgy él tovább,mert csak egy blokkot kaptam a csere kártyáról.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
Holnap viszik el tőlem a hibás teljesítést.Természetesen az Alza költségére. Aztán ha az átvételi szelvényt beszkennelem és elküldöm nekik,akkor megkezdik az új termék kiadását. De korrekten felajánlották a pénzvisszafizetés lehetőségét is.
-
Televan74
nagyúr
Alza úgy döntött hogy gondolom mivel új terméket ne nagyon tudnak küldeni,visszakapom az árát.De nézek valami mást.Elment a kedvem a Vega56 Pulse kártyáktól.Sok a felbontott,és a gyártónál újra csomagolt.Ez nem az Alza hibája,de az már igen hogy garanciába hogy küldhettek bontott,használt terméket.
-
Televan74
nagyúr
Tavaly November óta nem képesek egy visszaküldött memória csomagot megtalálni. A Foxpost azt állítja hogy ők átadták a csomagot egy másik szállítón keresztül(Tyrol Truck S.r.o.), az Alza a panaszaimra vagy nem válaszol, vagy hárítják a felelősséget. Miért én szo.ok, mikor nem nekem kellene foglalkoznom az elveszett csomagommal. Nem nagyon akarnak segíteni, csak a vállukat vonogatják hogy ők nem tehetnek róla, hiszen hozzájuk nem érkezett be a csomag.
-
Televan74
nagyúr
Bemásolom a hosszú Foxpost levelezés eredményét! Úgy érzem két part között vagyok és lassan elsüllyed a ladikom.
Önnek azt a visszáru szállítólevelet csatoltuk, amelyet a Békéltető Testület számára elküldtünk, mindössze a többi csomag adatait töröltük ki, adatvédelmi okok miatt. Más ügyfelek csomagadatait az Ön részére nem áll módunkban kiadni, ilyen adatot csak hatósági megkeresésre, magának a hatóságnak adunk át.
A küldemény a 2020. november 9. napján kelt visszáru szállítólevél alapján visszaküldésre és átadásra került Alza cz. a.s. megbízott alvállalkozójának, a TYROL Truck s.r.o.-nak. A szállítólevélen többek között szerepel e cég bélyegzője és aláírása is, valamint az adott csomag feladója (Alza cz. a.s.), a csomag azonosítószáma, a címzett e-mail címe és telefonszáma, a cél automata, a csomag utolsó státusza és az átadó cég, a Foxpost Zrt. bélyegzője, aláírása és logója. Ezek alapján a csomag minden kétséget kizáróan beazonosítható.
A csomag visszaküldésre került az Alza-nak azt a szokásos módon az Alza megbízott alvállalkozójának adtuk át, a TYROL Truck s.r.o.-nak. Ön megbízott minket, hogy a csomagot szállítsuk vissza, amelyet mi maradéktalanul teljesítettünk. Miután az Alza alvállalkozója átvette a csomagot, amelyet az Önnek is elküldött dokumentummal igazolni tudunk, nem tartozunk felelősséggel a küldemény további sorsát illetően, így kártérítést nem áll módunkban fizetni. A csomag igazoltan nincs már cégünk birtokában, így azzal kapcsolatban az Alza-t szükséges keresnie.
Amennyiben a csomag nincs meg, azt az Alza raktárában kell keresni, illetve az Alza részéről kell annak utánajárni, hogy a saját alvállalkozója a TYROL Truck s.r.o. beszállította-e a kérdéses csomagot a raktárukba vagy sem.
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alza-val ismételten, a lepecsételt szállítólevéllel Ők elismerték a küldemény átvételét.
Sajnáljuk, hogy a folyamatban levő ügye még mindig nem került megoldásra, bízunk benne, hogy a hivatalos, pecséttel ellátott dokumentummal sikerül megoldani a felmerült problémát.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
Alza válasza!
Üdvözöljük!
Köszönjük türelmét és elnézést kérünk a kellemetlenségért.
Illetékes kollégáink visszajelzését követően szeretnénk Önt megkérni, hogy a felmerült helyzetet illetően kérjük lépjen kapcsolatba a Fox Posttal.
Sajnos, munkatársaink nem tudnak az ügyben eljárni, mivel nem az Alza a csomag feladója.
Megértését előre is köszönjük.
Ha bármilyen további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.
Tisztelettel,
Nikoleta Perinová - Alza.hu
Oda - vissza dobálnak! Megyek a rendőrségre és feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen! Meguntam őket!Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
Fogyasztóvédelem nem foglalkozik vele. Békéltető testület tárgyalásra nem jöttek el. Rendőrségre nem megyek vele, nem ér annyit az egész. A nyugdíjas édesanyám kérésére nem megyek a rendőrségre, ő fogja nekem kifizetni az összeget. Foxpost csomag többet nem, és az Alzát is elfelejtem egy időre az biztos. Hányingerem van jelenleg a két cégtől.
-
Televan74
nagyúr
Probléma megoldva. Alza magyar vezetőjének írt levelem megtette hatását. Írok neki és megköszönöm a közbenjárást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest