Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Raptoreum bányászat dióhéjban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
echterion #2618 üzenetére
Ahogy írtam, én nem vagyok spíler, nekem is mondták, hogy bizony azt beszélik, hogy idén beszakítják. Kicsit korábbra vártam... Amikor lekezdett esni a BTC vettem is kriptókat bátran, gondolván, hogy megérkeztünk, de most már nyilvánvaló, hogy nagyon nem.
Jelenleg vastagon bukóban vagyok, de erre is számítottam. Szerencsére nem tör meg a dolog, hiszen követtem azt az elvet, hogy csak annyit fektetünk be, amennyit készek vagyunk akár elbukni is. Most megy a hodl, aztán meglátjuk, hogy lesz-e újabb felfutás, vagy nem. -
llacee
őstag
válasz
echterion #2263 üzenetére
A rejected "normális", nem sikerült eltüntetnem.
A hőmérsékleten vagy a cpu priorityvel lehet tükközni, vagy ha windows akkor az energiagazdálkodás max cpu ~90% A két kisebb gépemen a turbót löktem ki biosból, így egész vállalható a hőfok.
Mult héten sikerült kiszenvednem az utalást usdt-ben, most a héten még nem tudtam rávenni magam, hogy folytassam. -
llacee
őstag
válasz
echterion #2261 üzenetére
A pool kezdőlapján van egy config segédlet, az alapján:
-a scrypt -o stratum+tcp://scrypt.eu.mine.zergpool.com:3433 -u <WALLET_ADDRESS> -p c=LTC,mc=LTC
LTC-t nem próbáltam, itt a payment fül szerint vasárnaponként van 0,05 (7,4$) kiutalás vagy amikor eléred a 0,25-öt.
Raven annyiból jobb, hogy vasárnap 10 vagy 50rvn-nél utal, ami 1$ vagy 5$ ezért talán hamarabb elérsz a géppel az utaláshoz. -
kabos777
tag
válasz
echterion #1937 üzenetére
Nálam ugyan ez volt van, kb felére visszaesett, hogy miért nem tudom! Volt valami zerg szerver oldali hiba is, mert visszanéztem és két különböző internet kapcsolaton is regisztrálta. Csatoltam feljebb képet róla.
Gyanús, hogy rájöttek valami miatt magas a kifizetés és mesterségesen veszik vissza biztos! -
llacee
őstag
válasz
echterion #1789 üzenetére
Azzal indítottam egy óra alatt egy 3900x és egy r7-es 0.0048Maticot hozott ki.
Ha ez az átlag akkor 50nap a kiutalási limit.
Én usdt trc20al próbálozom, bár az a baj, hogy hiába regisztáltam jó be a címet btc-nek veszi, így nem merem elindítani.
Bár a leírás alapján ez csak stat, nem kell regisztálni a config file címe alapján utal
"No registration is required, we do payouts in the currency of you wallet address. Use your wallet address as the username." -
Pietrosz
addikt
válasz
echterion #110 üzenetére
Nem írtad melyik pool, de flockpoolon ez a helyzet:
"
We finished processing the data and added proper rewards for the 9 not accounted blocks found between 2021-10-11 18:00:00UTC and 2021-10-12 4:04 UTC. All affected users should see it in their unpaid balance.
Thank you very much for the understanding and patience regarding this issue!
From this point on, we are also going to switch to twice per day payout system.
"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest