Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Off:
Én is megírtam a már ki tudja hanyadik jobbészretéritő hozzászólásomat a mi kis ''Neo''-nknak, de rájöttem h fölösleges... Az nVtrix rabja
Ha vki megnézi itt a PH!-n a legújabb VGA tesztet az összes screenshoot-tal és még mindig az nV mellett veri a nyálát az már a ''csakazértis szerelem'' kategória. Orvosilag is K.O...
De uaígy van az Ati-val is mindenhonnan le lehet esni és a legnagyobb szarból is ki lehet mászni. Néha azért idegesítő h az emberek nagyrésze objektívan tudja szemlélni a dolgokat és jön ''vki'' akinek ez annyira nem megy h próbál tábort ''csinálni'' a semlegesekből azzal h b@szogatja őket. Szíve joga a hozzáállása csak hagyja békén a többit (szélmalomharc...)
Ha megnézitek a forumot láttok egy olyan témát amiben ''vki'' azt hangoztatja h a 5700U annyira jó h néha a 9800pro-t is megveri... Szintén a házi PH! tesztet tudom ajánlani gyógyírnek illetve magábafordulást (van ahol a 9600se-t közelíti)
Ez amúgy sajnálatos mert a teszt alapján ami sztem kiváló és tényleg a gamer/user szemszögből nézi a ''pályát'' az derül ki, h high-end és közép nyertes is ATi főleg ha az 1-2 éven belül megjelenő játékokat nézzük. Ahelyett h a 5700 elverné a 9600XT-t kiadják a 5900XT-t. Kinyírják a saját 2 hónapos kártyájukat. Ezért félek kicsit az nV40-től, mert túl nagy a fejetlenség, és ha így megy tovább akkor nem lesz normális árú videókártya...
On
...
L3zl13 hozzászólása az abszolút nyerő :DD
Aktív témák
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Könyvajánló
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest