Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
csyo
senior tag
válasz
Borify Péter #399 üzenetére
én meztelenül szoktam igyjárni:-D
és csak onnantól zavar a dolog, amikor észreveszem, hogy már a belvárosban vagyok, és innen hogy a fenébe jutok majd haza? :-D
-
csyo
senior tag
válasz
Borify Péter #396 üzenetére
üldözéses álom:-S
ilyenokr milyen jó is felébredni:_D
-
Borify Péter
aktív tag
uhhh
azt álmodtam,hogy bementem egy cipőboltba cipőket nézegetni
aztán hirtelen csörgött a telefonom és sürgősen el kellett mennem
útközben is telefonáltam és amikor megérkeztem egy helyre,akkor vettem észre,hogy a kezemben egy fél pár cipő
cikinek éreztem visszavinni,hogy jajj ez a kezemben maradt
így elástam
utána rendőrségi autók hada követett,kommandósok üldöztek...én meg menekültemja...és mellesleg a cipő irtó ronda volt
-
tibi666
senior tag
csoda matrac ide, vagy oda, ugyanúgy álmodok most is. nem pihenem ki magam alvás közben emiatt.
-
proof88
addikt
Üdv,
először írok ebbe a topicba.Régen, kiskoromban állandóan úgy értek véget az álmaim, hogy láttam magamat, ahogy fentről szállok le az ágyra, ahol a valóságban aludtam. Tehát álmodok valamit, mindegy mit, vége van, de még azt álmodom, hogy szállok le az ágyamba, így finoman balra-jobbra dőlve, mint egy szálló falevél. Ezután mindig felébredtem.
Vannak ezek a rövidke álmok, amik gondolom mindannyiunknak ismerősek: elszundít az ember és egy pillanatig tartó rémálma lesz: pl. villamos elé lép és ott a villamos... ilyenkor úgy riad fel, hogy a valóságban is bemozdítja a lábát...
Nekem sok álmom volt, amiben menekülnöm kellett... volt amikor uszodában egy cápától, volt amikor a házunk előtt, a lakótelepen egy késes csávótól... mondjuk a cápás kivételes, mert az vicces: tehát úszok az uszodában a medencében, majd mindenki kijön, én is, mert cápa van a vízben. Viszont ez a cápa kijött a vízből és kerget, de olyan furán, ugrálva. Menekültem, de lassan tudtam csak futni, hiszen vizes a lábam, nem akarok elcsúszni... végül elcsúsztam és nem túl nagy fájdalmat éreztem a lábamban, odanéztem és ott volt bizony a cápa. És basszus, ezt mondta: "most beléd haraptam egy kicsit, legközelebb is beléd harapok egy kicsit."
Vége is volt az álomnak.
Viszont az ilyen ritka, általában rossz végük van a menekülős sztoriknak, pl. a késes csávónál is, mikor bemenekültem egyik lépcsőházba és elbújtam, azt hittem ő továbbszalad, nos tovább is szaladt, de tudtam, hogy vissza fog jönni, mert tudja, hogy én ott elbújtam és igen, vissza is jött... viszont ilyenkor nem akarom tudni, milyen ha belém nyomja a kést, ezért tudatosan felébresztem magam: elkezdem nyitogatni a szemeimet, bizony! Fura, de ilyenkor erőlködve próbálom kinyitni a szemeimet, még az álomban vagyok, de ugyanazt érzem, mintha a valóságban nyitogatnám a szemeimet, erőlködve, és ilyenkor mindig sikerül felébredni... de ez nálam úgy tudatosult már, hogy bármikor tudom használni az álmomban, ha véget akarok neki vetni... persze csak, ha eszembe jut, hogy álom... mert van, amikor azt hiszem, hogy ez a valóság. Viszont az tényleg jó, amikor tudom, hogy csak álmodom, és nem lesznek valós következményei a dolgoknak...Talán a legmegrázóbb álmom az volt, amikor itt a közelben, a Corvin Mozi előtt voltunk haverokkal, meg a szokásos ottani emberek, akik várakoznak, nézelődnek a mozi előtt. Csend és nyugalom, majd hirtelen mindenkin félelem lesz úrrá és elkezdenek menekülni... én feléjük nézek, felém futnak, pontosabban el a mozitól, én meg csak állok és nézem, hogy mi van... tehát a komplett ember tömeg menekül valami elöl... érzem, hogy valami nagy dolog jön, de a menekülő tömegből valaki magával ragad, nehogy ott maradjak, akkor én is elkezdek futni, tudom, hogy baj van és már vissza sem merek nézni, inkább nem akarom tudni, hogy mi elöl menekülünk... ennyi.
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy szerintem akkoriban néztük meg a moziban a Világok harcát.
-
csyo
senior tag
válasz
Borify Péter #392 üzenetére
nem olyanok. éppen ellenkezőleg
-
Borify Péter
aktív tag
hát borzasztó álmom volt
a városunkba költözött egy régi szeremem..és nyitott egy kocsmát
én ottmaradtam zárás után és beszélgettünk
ő meg nevetve közölte,hogy nem érti,hogy tudott szerelmes lenni belém,hisz akkora fogaim vannak,mint egy lónakébredés után az első volt,hogy felhívtam megkérdezni tényleg olyanok e a fogaim
-
csyo
senior tag
azt álmodtam, hogy be voltam zárva egy haverommal együtt. Egy börtönbe.
Nem tudom miért voltam tt, de a haverom megbolondult amikor bevitték, és foylamatosan azt vizsgálták, ogy tényleg bolond-e, vagy csak ki akar jutni.
Én csak azért voltam ott, hogy vele legyek, nem követtem el semmit.
Szegény srác tényleg bekattant, csorgó nyálú bolond lett belőle:-(
Kimentünk, és a büfében vettünk pér dolgot.Volt ott egy 150cm es göndör hajú spanyol robotlány, aki takarított. Őt is magunkkal akartuk vinni.
Elmentünk egy kortárs tánc előadásra. A szinházi büfé a börtön büféjével egyezett meg valamiért. Ott összefutottunk pár jól megtermett sráccal. Meghívtak minket sörözni, vagy borozni, amit kérek.
A szünetbven ismét visszajöttünk a büfébe, ektten ottmaradtak az ujdonsül osmerősök közül.
Valamiért kitrt a verekedés.
Rossz volt, mert nem tudtam ütni. Mintha sószsák lenne a kezem, nem tudtam lendíteni, erőtle volt minden csapás. Bénán csapkodtam, inkább csak suhintottam, mint erőset ütöttem volna.
Többen is voltak, és ilyen erőtlen harccal esélyünk nem volt.
Nem értettem miért nem tudok verekedni.Aztán csillogó pöttyöket, meg feliratokat gyűjtöttem (mint egy játékban) éls megjött az erőm, de nem volt még elég (és nem ismertem a bilentyű kombinációt, hogy hasznáni is tudjam)
Aztán szünet vége lett, és visszamentünk az előadásra.
Meghivtak megint sörre borra, ki amit kért...Ott összefutottam egy régi ismerősömmel, aki a szinházban mindenféle holmit pakot ki az asztalkájára, és beszélt állandóan, hogy emlékszem e arra, hogy milyen csípősen ette a szendvicset, és milyen illata van a filctollának.
Előadás után a göndörhajú spanyol robotlányok (akik takaritottak a börtönben) (mellesleg mind egyforma volt) ránktámadtak vezényszóra.
A büfés uszította ránk őket valamiért. A haverom (aki be volt zárva) ismerte az egyket, aki hozzá járt. Egymásba szerettek még ott, és most nem is bántottak minket ezért.
Szólította, és kézenfogva eljött velünk. A többiek is megnyugodtak.
-
csyo
senior tag
3 álom amire emlékszem most:
------------
kirándultam régi barátokkal, akiket nem láttam kb 5-6 éve (akkor voltunk egy slepp)
Földrengés volt, remegett a ház ahlo meghszálltunk.
Szüleim képe kint volt a falon, apám képe leesett, és összetört rajta a fényképet védő üveg.
Ez amire emlékszem, a többi töltelék.
A postás ébresztett, mert csomagom jött (PH-ról:-DD) és nem folytatódott az álom.------------------
Ma este unokahugom mellettem aludt (6 éves).
Álmomban az volt, hogykinyitottam a szemem, és azt látom, hgy ül az ágyon, és suttogva artikulál magában. Hogy az oviban két fiu is tetszik neki, de nem tudja, hogy kivel jobb csókolózni, a Gáborral, vagy a csabival.
(azt nem tudom, h vannak e ilyen nevű ovistársai, meg csinálnak e ilyet. De mindenesetre elég valósághű álom volt.
----------
Múlt héten repültem ismét. Nagyon jó álmaim közé sorolom. Ilyenkor hamar felfedezem,. hogy álmodom, és szabad vagyok, repkedek fel le mindenfelé.
Most nem volt jó felkelni, mert repkedtem volna még:-D
-
Borify Péter
aktív tag
ma azt álmodtam,hogy egy erdőben kóborolok
egyedül vagyok,sötét van..fázom és éhes vagyok
reménytelen minden
ekkor egy kis házikóra bukkanok..bekopogok..ajtót nyit valaki akit ismerek..és örülök,hogy végre ismerősre találtam
elmesélem neki hogy mennyire félek
erre közli,hogy érti..és az orromra csukja az ajtót,mondván most nem ér rá,mert épp készül valahova,majd menjek vissza később -
csyo
senior tag
amugy melyik márka ez?
mert van a Nasa matrac, van ennek a home-változata, és van ezeknek különféle koppintása félárban. (ami kb ugyanaz, csak másolva van - nem tisztességes lemásolni, de ugyanaz a cucc. Csak azért olcsóbb, mert a fejlesztés i költségük nulla (mert nem kísérleteznek, csak máslnak))
-
tibi666
senior tag
a matrac nagyon szuper, jó volt rajta aludni.
most kimentem a nappaliba, ott nem álmodtam semmit, viszont hánytam, meg lázas voltam, úgyhogy ezt nem tartom reprezentatívnak.borify péter: majd keresek róla valamit, de most megint a régi lakásban vagyok, holnap talán megyek vissza az újba.
-
tibi666
senior tag
ugyanolyan marhaságokat álmodok a nasa matracon is. ma irány a nappali, kihúzom az ülőgarnitúrát és kipróbálom ott is.
-
csyo
senior tag
hát, ugrálni nem lehet rajta, sztem:-))
és ebből kifólyólag sztem van valami amit azon a matracon nem érdemes művelni...
gondolok itt arra, hogy az pont az energiáűt vezeti le, hogy ne hullámozzon, süppedjen állandóan...
De van amihez meg kifejezetten jól jön ha visszarugózik:-P
Érted mire gondolok:-D
Amugy nagyon szupert ágy, én is akarok ilyet!
-
tibi666
senior tag
most szereztem egy ilyen nasa által tervezett technológiájú matracot, úgy döntöttem, ma éjjel az új lakásban a nappaliban alszom, a matracon. ha ott nem álmodok hülyeséget, az már jó jel. lehet, hogy csak át kellesz rendeznem a hálószobát.
-
csyo
senior tag
válasz
Borify Péter #378 üzenetére
nemtudom.mi?
nem szokásom ilyen szimpla álmokat látni
-
csyo
senior tag
álmomban bkv jegyet lyukasztottam a villamoson.
valami elől menekültem, vagy inkább siettem, de érzésben sietős volt a dolgom.
jöttek az ellenőrök, és volt nálam éppen egy jó jegy, amit gyorsan kilyulasztottam, de meg akarták magyarázni, hgy az már használt jegy volt.
Ez ma esti, ilyen szimpla és egyszerű álom nem volt már rég.
később irok érdekesebbeket.
vajon van ennek jelentése?
-
tibi666
senior tag
megint hülyeséget álmodtam. most először az autómmal valami kies hegyi úton mentünk, leparkoltunk és elindultunk gyönyörködni a tájban. hirtelen jött egy modern terepjáró, aki minket keresett. elbújtunk és körbe visszamentünk a parkolóhoz. közben egy jó 50 éves terepjáróval is keresni kezdtek minket, a sofőr észre is vett, de úgy tett, mintha nem látott volna és továbbment. visszamentünk a parkolóba, ahol az én autóm egy tigris tankká változott, és egy egész orosz hadosztály állomásozott ott. közben kitavaszodott, már zöld fű volt hó helyett. megpróbáltunk orosz akcentussal álcázni magunkat és a tankunkba mászni, de elkaptak. utána még egy orosz főfaszi tarott valami beszédet, hogy ő lesz a világ ura.
ezt követően hirtelen ugrottunk az időben, egy osztálytalálkozóra. itt nem történt már semmi különös, mondjuk érdekes osztálytalálkozó volt, mert nem is a régi iskolámban tartották. sorban álltunk a büfénél egy csajjal, majd siettünk, nehogy lekéssük az énekórát. ott engem úgy üdvözöltek, mintha egy hétig beteg lettem volna és most jövök vissza. közben ez egy osztálytalálkozó volt. onnan hamar elszabadultunk, megint háborús övezetben találtuk magunkat, most ilyen kiszáradt, sivatag jellegű helyre kerültünk, de ekkor felébredtem. -
tibi666
senior tag
mióta az új lakásomban élek, hülye álmaim vannak.
kivétel nélkül minden éjjel, mikor ott alszom.
a totális baromságoktól eltekintve (pl. partizánokat végzek ki a második világháborúban, stb) van egy visszatérő motívum. minden éjjel álmodok egy-egy csajjal. régi nagy szerelmekkel, vagy olyanokkal, akikkel a munkám miatt napi kapcsolatban vagyok, de komolyabb kapcsolatot is el tudnék képzelni velük, vagy például ma éjjel a tőlem 100km-re lakó lánnyal álmodtam.visszatérő motívum az is, hogy ugyan mindegyikkel összemelegedünk, egyik sem biztos magában. vagy a jelenlegi barátja, vagy valami más visszatartja őket, hogy szorosabbra fűződjön a kapcsolatunk, úgyhogy összebújás és csók és ennyi.
bárhol máshol alszom, ilyen nincs. se a régi lakásomban, se a szüleimnél, se mondjuk egy barátnál, vagy csajnál. de az új lakásban mindig. és már nagyon zavaró egyrészt az a sok zagyvaság is, amit összeálmodok, másrészt meg ez az összebújunk téma is, aztán reggel felébredek és rájövök, hogy az egészet megint csak álmodtam. na most ez vagy valami feng shui dolog lehet, hogy rossz helyen van az ágy esetleg az új lakásban (páran ezt mondták, de ebben én nem igazán hiszek), vagy a tudatalattim jelzi egyre erősebben, amit nyilvánosan igyekszem azért magamba fojtani, hogy most már tényleg nagyon vágyik a lelkem egy komoly kapcsolatra. szeretetre.
-
rarri
senior tag
-
The DJ
addikt
Ha már itt van ez a topik én is elmesélek egy történetet, ami nemrégiben esett meg velem. Lehet, hogy egyesek számára hihetetlennek fog tűnni, de a sztori igaz, bár azt beismerem, hogy nem éppen hétköznapi dolog, viszont annyira talán még éppen nem is fantasztikus, hogy ne lehessen elhinni.
Az egész ott kezdődött, hogy múlt héten egyik reggel felébredtem és rögtön eszembe jutott, hogy mit álmodtam az éjjel, méghozzá minden egyes pillanatát vissza tudtam idézni. Hihetetlenül intenzív álom volt, percekig csak pislogtam, hogy ez most micsoda és hogy kerül ide. Rólam tudni kell azt, hogy nagyon ritkán emlékszem az álmaimra, ha pedig igen, akkor is csak részletekre. De ez most más volt. Nem is nagyon tudtam hova tenni a dolgot, már csak azért sem, mert az álmom főszereplője nem más, mint a volt párom, akivel tavaly nyáron voltunk együtt (akkor láttam utoljára). Azóta nem hallottam róla semmit, nem is beszéltünk semmilyen formában, éppen ezért volt furcsa, hogy ennyi idő elteltével róla álmodom, méghozzá ilyen reálisan és intenzíven. No sebaj, ráfogtam arra, hogy az agy kifürkészhetetlen szerkezet
A baj csak ott kezdődött, hogy ez másnap megismétlődött, pontosan ugyanúgy. Harmadnap szintén, negyedik nap ismét. Ráadásul minden éjjel hihetetlenül rosszul éreztem magam, halálfélelmem volt, vert a szívem, úgy éreztem bármelyik pillanatban baj érhet. Így ment ez minden nap és itt kezdett zavarni a dolog és nem tudtam nyugodni, míg meg nem fejtem az okát. Van itt PH-n egy blogom, hát oda leírtam ezt a kis történetet és az ezzel kapcsolatos dolgokat, hátha majd segít lerendezni a történteket a fejemben, hogyha kiírom magamból. Írtam is jó sokat, minden érzést, gondolatot. Könnyebb is lett, másnapra el is múltak az álmok és reggel immáron álomtalanul ébredtem. No de...
Pár napra rá megkeresett valaki MSN Messengeren. Egy eddig számomra ismeretlen cím, de a név és a személy rögtön ismertté vált az első szó után. Az álmok főszereplője volt az. Első kérdése csupán ennyi volt felém: "Stipi-stopi, enyém az első kérdés: Honnan tudtad, hogy olvasom a blogod?" Természetesen nem tudtam és nem is azért írtam oda az álmos történetet. Amennyire meglepő volt, hogy újra itt van és újra beszélünk annál meglepőbb volt a folytatás. Egyszerre ijesztő és egyszerre döbbenetes. Ugyanis ő pontosan tudta az okát a hirtelen jött intenzív álmaimnak. Azon a napon, amikor elkezdtem álmodni ő kórházba került. Sajnos elég komoly okkal. Rák.
Az első kemoterápiája előtti este imádkozott és csak arra gondolt, hogy adjak neki erőt és lélekben legyek ott vele/mellette, hogy át tudja vészelni ezt. Akkor kezdődtek el az álmaim. Minden éjjel, lefekvés előtt gondolt rám és kérte a segítségem. Minden éjjel vele álmodtam, amíg csak haza nem engedték a kórházból. Akkor szűntek meg az álmaim, addig nem.
Még nem is tudtam tökéletesen feldolgozni a történteket, sem a jelenlegi helyzetet, mindenesetre ha nem velem történik meg ez el sem hiszem. Eddig is hittem, hogy két ember között képes létrejönni ilyen kapocs valami magasabb síkon, de most már biztos vagyok benne. Egyszerre döbbenetes és hihetetlen. Van bennünk valami sokkal hatalmasabb, csak ahogy telik az idő egyre mélyebbre kerül, mígnem akad valaki, aki újra képes a felszínre hozni és így csodálatos dolgokat mutatva meg számunkra.
Ismét tanultam valamit az élettől.
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Eddigi legfurább, és legtanulságosabb álmom fogom veletek megosztani, nem hosszú a sztori, de mindenképp furcsa.Miután a tápok után kezdtem keresgélni, a kifejezéseket próbáltam megérteni volt egy álmom, ami hasznos volt.
Sose tudtam mi az, hogy moduláris.És itt jött maga az álom :Fekszem egy ágyon, semmi mást nem látok csak egy fehér plafont, és egy kellemes "narrátorhang" azt mondogatja, hogy a HX moduláris, a HX moduláris.... .
Tudni kell, hogy a Corsair tápoknál egy 2betűs előtag van a tápok neve előtt, ami azt jelzi, hogy moduláris-e vagy nem, és hogy milyen a belsője és hasonlók.Szerintem érdekes volt
-
szöSsZI
tag
Mit jelent olyan személyel álmodni aki már nem él?
(Olyan személyről van szó aki jó ismerősöm volt, elemiben osztálytársam, és a legjobb barátnőm első onokatestvére volt... szóval nem egy messzi ismerős...)
Kb. másfél hónapos intervallumban harmadszor álmodok vele. A történet mindig más.. -
Armahun
addikt
Retenetes állmom volt, egész éjjel alig aludtam.
Csak ittam és ittam és ittam, de a szomjúság csak nem akart elmúlni.
Még a gyomrom is belefájdult. -
Geller72
veterán
Nem így értettem. Nem érzed nyűgnek, kötöttségekkel telinek? Nem veszi el sok idődet, amit másra szeretnél fordítani? Pontosabban úgy kérdezem, hogy nem zavar a munkahelyed a munkád, a munkahelyen eltöltött időd egy olyan cselekvésben, hobbiban, amit ettől nem tudsz általad megfelelő minőségben és mennyiségben végezni?
Geller
-
Pecc
őstag
Ma éjjel azt álmodtam, hogy halott voltam egy barátommal együtt. Szellemként közlekedtünk a barátom autójával azon a településen ahol lakom. Emlékszem nagyon néztek az ismerősök, hogy nem vezeti senki az autót és halad. Nagyon sok ismerőssel találkoztunk, volt akikkel beszéltünk is, boltban, utcán. Még vásárolni is voltunk, ugyanis meg tudtam fogni a tárgyakat, péksüteményt vettem meg tejet. Közben azon gondolkoztam, hogyan lehetek éhes ha halott, és szellem vagyok? Érthetetlen módon valamelyik ember látott minket, valaki meg nem. Ott arra gondoltam, az láthat, akihez hozzáérek, átmegyek rajta. A falon átmenis nagyon ment már. Mindig próbálgattam eme "képességeimet", nagyon tetszett, vigasztalt ha már halott vagyok.
Találkoztunk öreg emberekkel, valami oknál fogva láttak és el akartak tenni láb alól. Az öregek portáján voltunk ekkor már. Hogy-hogy intéztük el őket, arra nem emlékszem. Volt ott egy nagy öreg épület is, abban is rohangáltunk össze-vissza, lángoltak a bútorok bent káosz volt. Azon helyen tanultam meg repülni is, széttártam karjaimat és felnéztem az égre, majd könnyedén emelkedni kezdtem. Lebegtem, nagyon tetszett, a társam csak nevetett. A leereszkedés is könnyed volt, majd távozásra került sor a helyszínről és azon kaptam magam, hogy az ott parkoló katonai járművek tankját úgy ellenőriztem, melyikben van üzemanyag és melyikben nincs, hogy "bele" nyúltam szellemségemet segítségül véve. Aztán valamelyik járművel (nem a sajátunkkal) elindultunk isten tudja hová.
Este, legalább is ez következett. Supermanként, repültem a városok fölött lefelé bambulva.
Legutolsó kép, egy lépcsón ülök egy kirakat előtt, benne sárgán villogó-csillogó ketyerékkel, amik fénye az úttestről verődik vissza.Rég maradt már meg bennem 2percen túl egy álomom, de ezt is hamarabb kellett volna írnom, olyan 7körül, akkor mégtöbbre emlékeztem volna. Értelmetlen az egész, de leírtam
-
BITBOYS
addikt
válasz
LucifeI2 #359 üzenetére
Volt valami előzménye amiért ezt álmodtad? Beteg volt?
Fogadd őszinte részvétem.Én most éjszaka lebegtem, repültem álmomban. Hihetetlen élmény volt a környék felett szabadon, szárny és segítség nélkül...
Annyira hirtelen és gyorsan tudtam emelkedni, hogy szinte megrémisztett a magasság. Aztán elkezdtem zuhanni, de szerencsére a talaj fölött egy pár méterrel megálltam és újra uralni tudtam a lebegést. Mindezt egy kellemes nyári éjszakán, szinte senki sem volt a közelben. Kicsit talán még a szelet is éreztem, ami annyira kellemes volt...És ez csak egy töredéke volt az éjszakai kiruccanásomnak.
Basszus, kár, hogy nem írtam le gyorsan egy papírra az egész álmomat, mivel most kivételesen emlékeztem mindenre ami csak szerepelt benne.
-
LucifeI2
őstag
Pár hete azt álmodtam, hogy apukám testvére meghalt, mondtam is neki az álmomat és reméltük, hogy nem következik be. Ma meghalt.
-
Kokkantas
senior tag
Pár hete véletlenszerűen azt álmodom, hogy egy villamost vezetek és amikor megkéne állni akkor nagyon nehezen állítom meg. Ez mit jelenthet?
-
Geller72
veterán
erre nem is mertem gondolni, de simán benne lehet a pakliban. A tudatalattid félt ettől a jeles pillanattól, magától a következményektől. Hogy már nem lehetsz szabad..stb..Mert ezt ugye egyfajta megalkuvásként élik meg az emberek, tudják, hogy ezután már nem lesz az, mint előtte...és ez így is van..tanusíthatom..
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
..tudom, qdak, nem felejtettem el...
-
Geller72
veterán
Tulzottan elnyomottnak érzed magad vmiben. Az lehet partneri kapcsolat, munkahelyi, vagy otthoni, szülői. Az is lehet, hogy mostanában vmit nagyon akarsz, de vki az utatban áll, akinek a döntése miatt nem kivitelezhető a procejted..Hatalmat szeretnél, önálló döntési jogkörrel..
Üdv:
GellerU.i: Az is lehet, hogy vki megsértett, méghozzá nagyon, és nincs lehetőséged elégtételt venni. (Ez lehet simán csak annyi, hogy a barátnőd olyat tett, amivel te nem értesz egyet, de tenni sem tudsz ellene.)
-
dokar
addikt
Volt egy különös álmom. Vmiféle szörny lehettem erős karokkal, éles karmokkal és brutális fogakkal. Egy nagyobb épületben voltam ami tele volt emberekkel. Talán kórház, egyetem vagy hasonló mozgalmas intézmény lehetett. A semmiből bukkantam mindig elő és 1-3 embert támadtam le. Szó szerint széttéptem őket. Fröcskölt a vér, szétnyílt a koponya, agyvelő csattant és egyéb gusztustalanságok. Az álmom alatt kb 30-50 embert cincáltam szét. Nem értem, hogy mitől álmodtam ilyet. Ha volt is rémálmom, akkor eddig mindig én voltam az aki menekült vki vagy vmi elől.
-
brownus
veterán
válasz
venember83 #350 üzenetére
sok hubertust kell innod, mondjuk ma
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest