Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
rlazol
veterán
nem makacs - shi-tzu... egyszerűen buta és kész.
ez a tacsli ne kézzel dolog nehéz ügy, sokat hallottam rólse, de nincs mindiug kéznél egy újság vagy baseball ütő. Nekem soha nem voltak ezzel komplexusaim, igaz nekem sose volt kutyám. Csak a rendelőben kell megrendszabályozni őket, az én kezemtől félhetnek. Szóval passz. A lényeg, hogy összefüggést tudjon teremteni a szarás és a pofon között. szvsz mindegy, hogy kéz vagy nem kéz. Rájön, mikor milyen a kezed... -
rlazol
veterán
naigen, kutyának kinna helye.
A shih-tzu nem egy értelmes fajta, gondolom nem mondtam újat. De kutya, mégha csak éppenhogy is. Három kulcsa van az idomításnak:
1, következetesség: vagyis megteszi-bumm egy tacsli. Nem kell korbáccsal verni, de az üvöltözés hatástalan. A tacsli viszont mindig legyen meg, tőled is, meg az asszonyi állattól is.
2, összekapcsolhatóság. Csak akkor fogja érteni miről van szó, ha rajtakapod, és akkor kapja tacsli, azon nyomban. Órákkal az esemény után ő már nem feltétlenül képes összefügést teremteni saját maga és az ürüléke között - az kijött belőle, neki ahhoz semmi köze.
3, jutalom. Ha kint végzi a dolgát - kapjon valami jutalomfalatot. Ne sokat, de olyat, amiért megéri. A 2-es pont itt is igaz. Akkor kapja a jutalmat, ha éppen befejezte.
sok sikert, még simán megtanulhatja! hajrá! -
TheVeryGuest
senior tag
-
Kidus
őstag
nemnem, szeretném, ha minden állatokkal foglalkozó gondolat itt lenne, nem feltétlenül az aktuális kedvencről szóló ''történetek'' csak. Betegségek, ajándékozás, tartás, minden, ami belefér, szerintem ez a cím többet mond.
Nekem lenne is rögtön egy kérdésem:
Szeretnék egy vadászgörényt, de nem tudom, hogy ivartalanítás nélkül büdi csak, vagy az után is, illetve a szokásait sem ismerem, ha valaki esetleg tart, megoszthatná velem a tapasztalatait.
Előre is hála.
Aktív témák
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest