Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
jojojo
senior tag
Feltennék egy kérdést hátha valaki tud rá megoldást:F
Adott egy szobakutya fajtája shih-tzu kora 1 éves na most az 1 év alatt nem lehetett még megtanítani arra, hogy szobatiszta legyen, de miért?
Már kipróbáltam a szigorú rá üvőltést is a szép beszédet az orrát belevertem a pisibe összecsavart újsággal rácsaptam, ráadásul az asszony napjában többször kiengedi mégis kell neki egy rongy amire ő benn a lakásban rápisil, de mi a…… ez a rongy legyen szobatiszta! Ha kiviszem a rongyát a teraszra nem pisil rá ha nem teszem le akkor meg keress valami helyet ahova jelet rakhat a lakásban, érdekes még az is, hogy nyitva van a bejárati ajtó ez a …kutya nem megy ki hanem vagy a rongyra vagy ha az nincs benn akkor keres egy helyet ahova oda ereszt ! Már minden idevágó témát átböngésztem mégsem mentem semmire valahol hibázok ,de hol és hogy tudnám elérni, hogy kinn végezze el a dolgát? (itt megjegyzem kertes házban vagyunk és az asszony nem hajlandó kinn tárolni a kis…… elkényeztetett kutyáját inkább szenved vele)
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest