- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrec
csendes tag
válasz MrSealRD #18040 üzenetére
Én is így jártam, valahol azt írta még talán a weboldalon is, hogy online elvégezhető, vasárnap adtam be, hétfőn jött az e-mail, hogy kedden menjek be 10 órára. Ott mondjuk 30p alatt el volt intézve minden, de akkor is fura, hogy minek írják, hogy online elvégezhető ha nem. Nem hallottam még olyanról, akinek sikerült az egészet teljesen online végigvinni.
-
Patrec
csendes tag
Nekem valahogy mindig is idegen volt ez a "bérfeszültség" téma, sosem értettem. Például ha én keresek 500 nettót, de a mellettem lévő asztalnál ülő szintúgy fejlesztő kolega akinek ugyan annyi tapasztalata van és keres nettó 700-at mert sikerült kiharcolnia az miért kéne, hogy zavarjon engem? Egészségére, örülök neki, majd ha nekem nem felel meg a jelenlegi bérem majd akkor megyek szólni emelésért vagy váltok, de ezért nem leszek ellenszenves a nálam többet kereső kolegák iránt. Mondjuk én mindig elmondom mennyit keresek, ha rá kérdeznek, mivel senki nem tilthatja meg, hogy elmondjam bárkinek is.
Edit: Typo
[ Szerkesztve ]
-
Patrec
csendes tag
válasz BigBlackDog #16273 üzenetére
Én a jelenlegi munkahelyem online és személyes interjúján is egy szimpla pólóba és farmerban voltam, nem kifogásolták, és fel is vettek. Szerintem a legtöbb helyre ahova pl. szoftverfejlesztőnek mész elég a póló is meg egy farmer, csak látszódjon, hogy igényes, nem a szennyesből kirángatott gyűrött valamiben vagy
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Politikai mémek
- Futás, futópályák
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Battlefield Labs - Közösségi tesztelés előzi meg az új játék érkezését
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest