Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
Sziasztok!
Na, vegigolvastam a teljes topikot, tanulsagos es hasznos
Tenyleg erdekes ez a beralku dolog.
En angoltanari diplomat szereztem, ha elhelyezkedem egy allami iskolaban, akkor a kozalkalmazotti bertablazat alapjan brutto 107500ft-ot kapok (ez tobb, mint 2 eve ugyanannyi). 3 evenkent van egy kategoria ugras, ami 5-10e Ft. Nyamm. Ez nem sok. Allami szektor. Persze, mondhatjatok, h maganorak, nyelviskola, forditas, stb.
En csak azon gondolkodtam, h manapsag mar lassan alap es kotelezo, h egy idegen nyelvet beszeljen az ember. E forumon rengeteg mernok ember van, aki - mellesleg - tud pl. angolul.
Veluk szemben en 'csak' angolul tudok. Hogyan lehetne igy munkat talalni nem a szakma(m)ban? Orommel beszelek barkivel akar egesz nap angolul, csak ne tanari allas legyen. Mar 3 evet megcsinaltam az egyetembol, mikorra ereztem, h nem vagyok valami elhivatott tanarember, akkor mar inkabb befejeztem, h legyen egy diploma a kezemben.
Az oneletrajzomban sem tul vastag a szakmai tapasztalatok kozt egy ev nevelotanari allas. Ezzel hogyan lehet labdaba rugni a tanari palyan kivul?
Bocsanat, ha hosszu voltam, byez.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest