Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkjoz
újonc
válasz axioma #16047 üzenetére
A TechnoLynx nem leányvállalat, hanem egy magyar startup ("venture capital nélkül").
Az alapító lehúzott pár évet Angliában, majd a korona után úgy döntött szerencsét próbál Magyarországon is; kb 2 évvel ezelőtt beszéltünk utoljára, akkor volt 2 szenior és 2 junior szoftveres a cégben, azóta úgy látom tovább bővültek.
...szóval 77m kevésnek tűnik, de év elején ~2 emberrel indultak. Más kérdés, hogyha átlagosan 5 munkavállalóval számolsz, ez még úgy sem valami acélos (számold bele az irodabérlést és az anyagköltséget is), de lehet 22-es adóévben már barátságosabb adatok olvashatók le. Persze a nagy árbevétel sem garantálja hogy jól fizetnek - ha esetleg eljutsz odáig hogy kideríted, megkérnélek hogy oszd meg, hol tartanak bérezés ügyében.
Ami most a honlapjukat elnézve red flag-szagú, az az UpWork banner a főoldalukon. Mivel bérmunkában dolgoznak, volt egy olyan gyanúm hogy innen szereznek munkákat, ami nem valami biztató; ott anno én is keresgéltem, de túl érdekes és hosszabb lélegzetvételű feladatokkal nemigen találkoztam.
-
kkjoz
újonc
válasz axioma #16034 üzenetére
Én voltam ott interjúzni még nagyon az elején (én lettem volna a harmadik alkalmazott), a főnök szakmailag nagyon ott van, CV-m alapján releváns, személyre szabott kérdésekkel felkészült az interjúra.
Másrészt eléggé megszállottnak tűnt a cégépítősdi játékkal, plusz őszintén szólva kicsit sóher is volt ahhoz képest hogy állítása szerint végtelen cashflowja volt a cégnek.Kicsit bánom hogy nem mentem oda, de elég nagy váltás lett volna és elijesztett az alábbi hands off () approach (elkezdtük tervezni az első projektemet):
"- itt egy probléma (videó-tömörítés),
- itt van pár cikk az algoritmusokról
- meg valami libraryk a githubon,
- implementáld gpu-ra, ha valami nem megy kérdezz (de amúgy én sem vágom a témát annyira)"De abból kiindulva hogy a cég a mai napig él valószínűleg érdemben nőtt és változott.
Te hol találkoztál vele?
-
kkjoz
újonc
Sziasztok, egy matekosabb - érdekesebb programozói állást keresve milyen kulcsszavakra / cégekre érdemes rákeresni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Bontatlan SONY PlayStation 5 DualSense vezeték nélküli kontroller - 30. évfordulós limitált kiadás
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó gamer pc ryzen 5 5600x + amd rx 6600xt
- Új Wanbo Dali 1 HD (natív 720p) LED Android 9 projektor. Netflix/Youtube/HBO!Wifi 6/BT 5.0. 350 ANSI
- Eladó Fujitsu Primergy TX1310 M1 tower server
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest