Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
plaidshirt #6432 üzenetére
úgyis sablont fogsz használni, mert nem fogsz nekiállni kézzel faragni egyet
az oldal jobb felső sarkában ott van Jobangel blogja, nála van egy nagy kosár letölthető sablon.az europasst a hr-esek nagyon utálják, jellemző, hiszen az a hivatalos szabvány, miért ne utálnák. úgyhogy ha nem kifejezetten kérik, akkor ne europasst használj.
-
válasz
Attól függ, ha ki kell tűnni a sok másik közül, akkor nem feltétlen jó a sablon. Ha baromira értesz valamihez, akkor meg egy szalvétán is elküldheted, senkit nem érdekel. Én három munkahelyen voltam az elmúlt 7 évben, nincs is életrajzom.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Hacsak nem konkrétan az az elvárt én nem használnék europass-t.
Szerintem nem túl jól néz ki és pont, h sablon, amit szerintem jobb elkerülni és valamennyire egyedinek lenni. (de nyílván pl. automatizáltan feldolgozni azt a könnyű...)
Minden esetre, én inkább egy minimalista sablon-t használnék, avagy még sablon se nagyon kell.Véleményem szerint úgyis a kontent a mérvadó, hogy az normálisan átjöjjön, egy rendezett, jól tagolt minimalista megjelenés tudja biztosítani.
De ez csak az én szubjektív véleményem, nem vagyok egy nagy álláskereső szaki, bár épp nem rég váltottam munkahelyet.
Milyen típusú állásra küldenéd be?
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Spotify
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- UHD filmek lejátszása
- Windows 11
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest