Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
Uraim, mi a fene folyik a Kicserélő Központban. Két csomagom is ott van, az egyik január 5 óta "Továbbítás belföldre" státusszal, a másik 7 óta "A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben". Nem nagy értékű, az ár tartalmaz minden plusz költséget. Semmilyen üzenetet nem kaptam...
-
drr
őstag
Ez azóta sem mozdul...
A vásárlás részleteiben ez áll:
If your order does not arrive on 2021-12-13 , you can apply for a refund by opening a dispute.
Írtam az eladónak korábban, hogy nézzen utána a csomagnak. Ígéretet tett, hogy felveszi a kapcsolatot a fuvarozó céggel. Pénteken ismét írtam, hogy lassan lejár a kézbesítési idő, ha nem történik csoda, akkor indítom a vitát. Ezt írta vissza:
Sorry foe keeping you waiting,the logistics company has not responded for the time being . we suggest you contact Aliexpress for help.
Any other questions, feel free to contact us.
Szóval látszólag nem érdekli ez az egész...
Mindenképp várjam meg a hétfőt vagy el lehet korábban is indítani a vitát? -
drr
őstag
-
drr
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni Tőletek!
11.11-én spanyol raktárból rendeltem telefont 7 napos szállítással. 12-én fel is lett adva. A baj az, hogy azóta sem érkezett meg! Az utolsó ismert státusza szerint elhagyott egy francia csomagelosztót. Már felvettem a magyar GLS-sel a kapcsolatot, de ők sem látnak többet, mint én. Azt mondták, beszélnek a francia kollégákkal, de ha 3 napon belül nem kapok választ, akkor keressem az eladót. Persze már korábban megtettem kétszer is ezt. Először azt kérték, a magyar GLS-t keressem. Aztán meg nyugtattak és ígérték, hogy beszélnek a spanyol és a francia GLS-sel, de azóta csend van...
A vásárlás részletei között ez szerepel:
Status:
The seller has shipped your order
Reminder:
Your order should arrive within 7-7 Days, Factors such as delayed logistics and customs clearings may have an impact on the delivery time.
1. If your order does not arrive on 2021-12-13 , you can apply for a refund by opening a dispute.
Szerintetek érdemes még várni?
Vagy mit tudok tenni ebben a helyzetben?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gitáros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Futás, futópályák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest