- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke farmerzsebe
- Nemurihime
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz mindenes24 #77810 üzenetére
Értem, de így nem lehet megállapítani, mert az sem mindegy hogy milyen szállítással kéri és honnan, nekem valahogy mindig free shipping így nem látok szállítási költséget.
Szerintem nem számottevő különbség lehet, jellemzően inkább drágább. Az eBay-s vásárlásaimnál figyelve Magyarországra legtöbb esetben drágább a szállítás, mint Ausztriába vagy Szlovákiába vagy Romániába.
Egyébként lehet próbálkozni, beállítod hogy Ship to Germany keresel olyat aminél van szállítási költség és megnézed hogy mennyi. Bár itt azután kezdődik a bonyodalom mert amikor fizetnéd és magyar címet adsz meg akkor nem gondolom hogy kevesebb lesz a szállítási költség.
Arról nem is beszélve ha €-ban fizet Kínából indulót az eleve drágább mint az USD-s, ha nem állítja át akkor is veszít valamennyit.Nekem úgy tűnik hogy a 9.07 az kevesebb mint magyar címnél a 10,79
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest