Hirdetés
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenodotosz
csendes tag
válasz
---Lasali--- #185 üzenetére
Most írt az eladó (96 %os a pozitív értékelése), hogy eddig kb. 30-40 ember vásárolt és még nem érkezett rá panasz..
bár én találtam egyet,de ki tudja mi az igazság.......NEM AJÁNLOM SENKINEK! Rugalmatlan, amatőr értékesítő. Két hónapot kellett várni a küldeményre. A
terméke hamisítvány, kínai utánzat, a méret nem volt megfelelő. Jeleztem felé a problémát, melyre
semmilyen megoldást nem javasolt. Csak az számít neki, hogy megkapja a pénzét, a vevő elégedettsége
nem lényeges. NEM AJÁNLOM, senkivel nem volt még ilyen negatív tapasztalatom!!!Másik fél: Azt a terméket kapta amit vásárolt. Eddig csak neki volt problémája vele de neki is csak akkor
amikor mondtam hogy sajnos a terméket vissza nem tudom venni Le van írva a mérettáblázat nem mérte
le magát! Ekkor megsértődött elhordott mindennek. A magyar káromkodások nagy részét használta rám! Meg van sértődve hogy nem az van amit akart és ezért vádol jogtalanul! Megoldást mindig mindenkinek
ajánlok neki is ajánlottam volna ha nem hord el mindennek és kultúráltan beszél! Ilyen emberrel még
nem volt dolgomRemélem nem is lesz. A leveleit bárkinek el tudom küldeni aki kiváncsi rá.
Érdemes elolvasni. -
zenodotosz
csendes tag
válasz
---Lasali--- #185 üzenetére
Írják még,hogy a csomag súlya 900g...
Ez még szólhat amellett,hogy leesett a kameszről,vagy valaki magán felejtette a gyárból..
A Merrell cipők ultra könnyűek,egy gagyinak kb a fele..de az is lehet,hogy magamat nyugtatgatom 8)
És ha "neadjisten" nem eredeti a lábbeli,akkor van rá valami jogorvoslat?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest