Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
khirill
aktív tag
válasz
#02260224 #1172 üzenetére
köszönöm a válaszod...
rengeteget okultam belőle... az általad ajánlottat megrendeltem, megfogadom a tanácsaidat a kence-ficézés területén is a jövőben... ugyanis..
mikor feltettem a kérdést, azt gondoltam, h jobban pörög a topik (vagy lehet én fagyasztottam csak be) és - mondhatni - krízis helyzetem és a türelmetlenségem lévén megoldottam úgy, h gyönyörűen letiszítottam és egy - jól kiszámított - pötty gombócra rányomtam a hűtőt...
(jól frekventált helyen lakom így a helyi "pc szaküzlet"-ben a kínálat legdrágább pasztát vásároltam meg)
a kiszámított pötty egy MX4-es, amiről olvastam jót-rosszat, hideget-meleget... őrül viták, őrült fórumokon... ennek az MX4-nek egyháza van... de örökké fennálló "hater club" is alakult ellene... szerintem a harcok a két tábor között már szedtek halálos áldozatokat... ezért én értékítéletem az, h tervezem kicsit bővíteni a gépem 2 hónap múlva és addig ez csak egy ideiglenes megoldás lett... (az vígasztal csak, h még így is messze igényesebb mint amilyen volt)
u.i.: kérem keressen meg ha valakinek van bármi cucca, ami upgrade lehetne az aw-m számára és úgy is gondolja felkínálja azt eladásra... köszönöm...
(ha szükséges hozzá küldök bővebb specifikációt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming FA506QM - GARANCIÁLIS!
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest