- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Hozzászólok én is egy-két dologgal....32 éves leszek ősszel és nem vagyok vmi ijedős típus,de a mai napig ha leállok játszani az AvP2-vel vagy a kieggel a Primal Hunt-tal,a szívem a torkomban dobog és a vérnyomásom 200 körül van
.Egyetértek az előttem szólókkal,nem a grafika a lényeg,hanem a játékélmény,a hangulat.....bár képzeljetek el egy Alien-játékot Crysis grafikai motorral...
Az Aliens filmet kb 1988 tavaszán mutatták be kis hazánkban,amit a bepisilés-besz*****s határán izgultunk végig anno.Azóta is újra és újra megnézem,bárcsak kijönne már egy jó kis Blu-Ray lemezen...bár HD lejátszóm még nincs.
James Cameron zsenialitására jellemző,hogy a film készítésékor(1986),amikor kiderült,hogy a díszlettervezőknek gyenge a fantáziája,saját maga készítette el (az amerikai Apache-helikopter mintájára) a leszállóegység külcsínét,makettjét!!! Akit jobban érdekel a film egyéb érdekességei az látogasson el a wikipedia.hu-ra....Ui : csak még egy érdekesség--->Vasquez tüzérnő fegyverét (a játékokban csak "Smart Gun"-nak nevezik) a német MG-42-esről mintázták,a markolata pedig egy Yamaha-motorról lett "átültetve" a szerkezetre....
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Egyetértek az előttem szólókkal,nem a grafika a lényeg,hanem a játékélmény,a hangulat.....bár képzeljetek el egy Alien-játékot Crysis grafikai motorral...
Az Aliens filmet kb 1988 tavaszán mutatták be kis hazánkban,amit a bepisilés-besz*****s határán izgultunk végig anno.Azóta is újra és újra megnézem,bárcsak kijönne már egy jó kis Blu-Ray lemezen...bár HD lejátszóm még nincs.
James Cameron zsenialitására jellemző,hogy a film készítésékor(1986),amikor kiderült,hogy a díszlettervezőknek gyenge a fantáziája,saját maga készítette el (az amerikai Apache-helikopter mintájára) a leszállóegység külcsínét,makettjét!!! Akit jobban érdekel a film egyéb érdekességei az látogasson el a wikipedia.hu-ra....