Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

A DLC tartalmakat próbáltátok már? Ott teljesen másképp megy a dög, mint ha nem is ez a játék lenne. Csomó feladat van, óra pörög és nem tudod a legprimitívebbet se 100%-ra csinálni mert totál ott van a detektor hatósugarán belül. Szellőző smafu, ha fel is megy azonnal lejön a hozzá legközelebb eső nyíláson. Mérgembe letiltottam a dögöt és úgy sikerül az alagsoros 100%-ra, hogy előtte már vagy 20× próbáltam és döggel jó ha 1-2× meglett időben 100%-ra, gőzöm sincs honnan vannak ezek a 35-40mp-es complete statok, mikor még sprintelve se lehet ennyi idő alatt végigmenni dög nélkül. Másik helyen meg ki se léptem a safe room-ból azonnal leesik a dög közvetlen elém... ez volt a leggyorsabb kör, illetve halál :D

A sztori ehhez képest semmi, még a nightmare dög is láma a túlélő módhoz képest, mert ha kikörözte magát és egy pillanatra sem látott minket akkor idővel felmegy a szellőzőbe és ott is marad sokáig. Aztán rémálmainkban csaknem ugyanúgy végiglehet suhanni az állomáson, mint hardon abban a végigjátszásban amit fentebb találtok egy hozzászólásomban.

Új hozzászólás Aktív témák