Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
muhabbet
csendes tag
válasz emmerrich #4925 üzenetére
Itt a link a hivatalos Paranoid android XDA oldalához.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1949550
Javaslom még várj a következő frissítésig mert én probáltam az utolsót és maximum 12órát bírja az akumlátor vele ezért le is szedtem! A Cpu beálítások sem segítettek rajta! -
muhabbet
csendes tag
ICS mentés!
Az uj alaplap után készült és kb 15 pecet vett igénybe!
https://docs.google.com/open?id=0B_ecOHl-VbDKTkh4ZU9GTmFsSjQ -
muhabbet
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek tapasztalataimat ugy összességében az eddigi próbálkozások után.
Kb 3 hónapja vettem a készüléket és a fórum alapján jártam el a legtöbbször. A paranoid android romját próbáltam elégedett voltam vele viszont az akku ideje idegesítő volt 8-12 óra. Utána egy ballépés után nem ismerte fel a telot a gép és szerviz lett a vége, szerviz és alaplap csere után elővigyázatosabb voltam és készítettem mentést minden lépésről.. Végül feltettem a gyári ICS-t a szinte uj telefonra és én is osztom elöttem szólók tapasztalatait hogy valamit biztos javítottak az előző kiadáson mert mérföldkövekkel jobb lett az akku használat hihetetlen még GB képest is! Javaslat ami szerintem nagyban befolyásolja a frissítést hogy csak és kizárólag hard reset után frissítsétek, csak így lesz hibátlan! -
muhabbet
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék hogy valakinek esetleg van tapasztalata ot995 és sztereó Bluetooth headsettel??
A párosításon kívül mit kell még tenni hogy a headsetten játsza le a zenét?? A rendszer 4.0 -
muhabbet
csendes tag
Üdv! Érdeklődnék hogy a gyári ics rootolása hogy megy mert nekem sehogy sem sikerült. Olvastam valami olyasmit hogy nem lehet rootolni a gyári ics-t!?!? Igazából a gondom a rengeteg számomra hasztalan gyári app, van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok