Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz x1port #24948 üzenetére
Nem durva vádakra pöccentem be, hanem szentenciákra! Az nem magánvélemény, hogy "...A Stock az ami használhato erre a telefonra. Gyors megbizhato bugmentes..." és az sem hogy "...Telefonálásra internetezésre, jelenleg a legjobb a Stock...." mindkét mondat legalább olyan félrevezető mintha én azt állítanám, hogy a CM11-en nincs bug. Csak én sosem mondtam ilyet, ellentétben ifjonc kollégával aki állításokat, tényeket állapított meg -tévesen- vélemények helyett. De befejeztem, mert felesleges, olyanról magyarázni, amit a másik fél nem ért...vagy nem akar érteni...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
helixP
nagyúr
válasz x1port #24948 üzenetére
Senki nem tussolt el semmit, csak nem fogok olyan bugokat elismerni, amik NÁLAM nincsenek. A mihez kell ész beszólással meg ne csússzunk át személyeskedésbe, mert mindig tiszteletben tartottam, amit mondtál.
Pl.: nekem a pattogás csak az operánál jön elő. (erről, ha szeretnéd, csinálok videjót is.)Kurafi: Amatőröknek olyat kijelenteni, hogy ezek a bugok mindenhol vannak, amikor csak pár embernél, az a félrevezető.
Ezzel kiszálltam az egészből, marhára unom, de egy dolgot, amit már az elején mondtam, hadd mondjak el még egyszer:
MINDENKI PRÓBÁLJA KI SAJÁT MAGA A ROMOKAT ÉS NE HALLGASSON SENKIRE!
[ Szerkesztve ]
-
Likans
csendes tag
válasz x1port #24956 üzenetére
Köszöni mindenki a hozzászólásaidat,meg lett az eredménye.
Remélem jól érzed magad.
Nem fikázni kellene,hanem örülni,mint majom a faszának!
Senkit sem kényszerítettek rom cserére!
Ha meg belevágsz,ne szóld le.Ebben tényleg nagy melója lehet a "mesternek"
Vagy állj neki és csinálj jobbat!Még ezek után kérsz?
Nézz szembe a tükörrel és köpd le azt aki ott van![ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz x1port #24956 üzenetére
Ugyan úgy. Fastbootba teszed a telót és onnan indítod. De egyszerűbb flashelni egy 5ös CWM-et, az alol megy rendesen az SD kari is ha sokat kell másolni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Armagedon14
csendes tag
válasz x1port #24992 üzenetére
403 hibakód PC: Személyes tűzfalszoftvert, vagy más biztonsági, letöltéskezelő vagy internetkapcsolat-gyorsító szoftvert használ.
A Windows Update webhelyvezérlő nem található a számítógépen, vagy sérült.
A Hosts fájl sérült vagy helytelen adatokat tartalmaz.
Az Internet Explorer azon fájljai, amelyek a lap parancsfájlját képezik le, hiányoznak vagy sérültek.403 Android: Menjen a Rendszer beállítások >> Accounts >> Google >> távolítsa el a Gmail-fiókot
Most a beállítások >> Alkalmazások >> Összes> Force megálló, az Adatok törlése és cache a Google Play Store, a Google Service Framework és a Download Manager (például az 1. módszer)
Most ismét menj a beállítások >> Accounts >> Google >> Add hozzá a gmail fiók
Indítsa újra a android majd fogadja el a Google feltételeit és beállítási Google beállítások
Rerun Google Play Store és frissítheti vagy telepítheti a kb.2. módszer-Clearing Proxy:
Menj a Settings >> Vezeték nélküli és hálózatok >> Tovább >> Mobile Networks
APN (Access Point Name) >> MOWAP >> Szerkesztés
Válassza ki a tiszta Proxy opciót
Próbálja meg újra futtatni a telepítést Google Play Store[ Szerkesztve ]
A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.
-
Armagedon14
csendes tag
válasz x1port #25010 üzenetére
itt vagyok skypén nézem és az jó szerinted ha rádugom töltöre és miért a telenoros logó jelenik meg ?
miért nem az alcatel jön be ? mondjuk a driver és az one touch rosszul tette fel az eszközkezelő semmit se lát ha rá van dugva se adb se semmi újraraktam az otut készülék folyamatosan villog telenorlogó és újraindul[ Szerkesztve ]
A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz x1port #25013 üzenetére
Igen mert a telenor bootlogo is olyan mint az initlogo.... egeszen pontosan ez az: [link] Nekem is Telenor OTS van.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
helixP
nagyúr
válasz x1port #25034 üzenetére
Csak ironizáltam, nyilván nem emiatt váltok, illetve topicba is be-be nézek, mert van egyfajta közösség.
TvMaci: egyébként imádok vitázni és érvelni, pláne, ha nem butáznak le Természetesen egyetértek azzal is, hogy ez csak egy telefon.
ORCA58 Hát, nekem eddig nem volt gond a mérettel, de most 5,5-re váltok. Meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
lacc65
tag
válasz x1port #25044 üzenetére
Az ötlet az XDA-ról származik a fájlt ronin 790 tette elérhetővé Galaxy mini S3-ra itt megtekinthető és innen közvetlen letölthető,a letöltött fájlt kicsomagolod ( nem telepíted recovery-ből közvetlen mert nem a mi telefonunkra készült a telepítő, bár én cm 10.2 20131016-ra próbáltam és csak a téma fájlokat telepítette recovery-ből ),a Gradientcc és a settings mappák tartalmát bemásolod a cm 10.2 xxxx .zip megfelelő mappáiba értelem szerűen az app és framework mappákba,ez után csak annyi a dolgod,hogy a módosított romot feltelepíted,a téma apk-kat telepítheted recovery-ből vagy a telefonról,ha pl: a billentyűzet widget átméretezés főképernyő túlhúzás és egyéb színbeli változtatásokat is meg akarod csinálni egy cm 11 xxxx .zipből pl: systemui,framework-res,setting...-apk fájlokból a res könyvtáron belül az alkönyvtárakban található png kiterjesztésű fájlokat kell csereberélned, AZ XML KITERJESZTÉSŰEKET NE CSERÉLGESD ! ! ! ( zip fájlon belül az apk fájl megnyitását bal ctrl page down kombinációval tudod elvégezni ) jó szórakozást
-
Likans
csendes tag
válasz x1port #25028 üzenetére
Idézet:
x1port
"Próbáld meg.
Én mindig a full wipe-ban bízok.Ezért is maradok inkább egy gyári alapú romnál.
CM-ből mindig van újabb kiadás.
És mindig van valami nyűgje.
Aztán mire eljutna odáig,hogy "jó" legyen abba hagyják félkészen mert jön egy másik.Én meg csak telepítek..telepítek... Ezzel telik az ember ideje és energiája.
Inkább használok egy alacsonyabb verziószámú megbízható , esetleg egy kicsit lassabb romot.
De azt legalább nyugodtan belakhatom és vígan használhatom.Persze hobbinak jó a CM próbálgatása is de ahogy előttem is írták nagyon frappánsan : nem üzemszerű a használata."
Ha nem szereted a cm-et minek próbálgatod?Ne pazarold az "idődet és energiádat" ilyen sz*arokra!
Maradj a gyárinál és nem kell "telepítgetned! -
lacc65
tag
válasz x1port #25047 üzenetére
Annyit hozzá fűznék,hogy frissítésként is telepíthető cm 10.2-re de ha régebbi pl: 20131016 van a telón és a gapps is régebbi pl 20130813 te pedig mondjuk a 20131210-be tetted a fájlokat, érdemes a gapps-ot is frissíteni 20130928-ra mert ez esetben a google törlődik a rendszerből.
-
lacc65
tag
válasz x1port #25050 üzenetére
Témával használom így fehér az óra és az aksi is de az is meg oldható,hogy a rendszer órája fehér legyen,a systemui-t ki kell csomagolni apk multival,hogy az xml fájlok olvashatóak legyenek notepad++ számára és neked is,itt már látható a value-value... könyvtárak is ami a programok nyelvi fordításait is tartalmazza de szerintem nem csak ebben hanem a layout és a menu fájlokban is kell módosítani pontosan mit azt nem tudom csak droid 4.1 ről találtam infót.
ui:igen nemhogy próbáltam ezzel megy most az ot
[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
-
Likans
csendes tag
válasz x1port #25052 üzenetére
Nem miattad jelentem meg,ne képzeld már magad ilyen fontos célszemélynek!
Régóta figyelem a hozzászólásokat,eddig nem nagyon szóltam bele a dolgokba!
De amiket irkálsz,ahhoz hozzá kellett szólni.
Én tisztelem Bagyusz munkáit,ki is próbáltam néhányat.És nem fogom fikázni egyiket sem,ha hiba van benne.
Bár az én 995-öm egy "jó" darab,egyik rommal sincs bajom.
A cm11 eddig tökéletesen teszi a dolgát,akksi idő nagyon jó és minden szalad rendesen!
Tehát:
Bagyusz,köszönöm/köszönjük a rengeteg munkád!Reméljük még van ötleted az Alca javítására!
Nélküled ez a teló nem lenne csak egy papírnehezék! -
Likans
csendes tag
válasz x1port #25090 üzenetére
Megint idézet:
helixP
(PH! addikt)Nagyon korrekt, eddig nem volt egy röccenés sem, nagyon szép a kijelzője, amit minimum féyerőn használok, de ami a 'legjobb': kompátibils a 995-fülese hozzá!
Háááát, nem azzal árulják, de azért ... Ráadásul Kelzsoca is dolgozik vele, aki nekem körülbelül olyan ikonikus hős, mint Te, csak hogy pofondícsérjelek De őszintén én CM-et várok rá.
!És hozzászóltál!
x1port
(őstag)Nem akarok én lenni a rosszfej , de ha : Nagyon korrekt, eddig nem volt egy röccenés sem ,akkor miért kell rá másik ,nem hivatalos rom-ot várni
Miért nem lehet egyszerűen csak szeretni és használni valamit?Nem tudom,hogy szoktál-e járni az okostelefon akadémiára de Kelzsoca fel-fel bukkanó vendég ott.
Vagyis helixP tudja ki az a Kelzsoca,te meg felhívod rá a figyelmét!Kicsit figyelmesebben olvass.
Most én vagyok megint a "rosszfej"!De vállalom. -
helixP
nagyúr
válasz x1port #25090 üzenetére
Nem voltam még olyan rendezvényen és nem is tudtam, hogy feltűnik ilyeneken is, de hát akkor a neve Neked is mond valamit Ilyen régről követem
Ami meg a romolást illeti: mind a mijujáj, mind a céemm olyan testreszabhatósági és funkcióbővüléseket tartalmaz, ami miatt minden stock, vagy gyári romnál jobb.
Szerintem abban Te is egyetértesz, hogy több személyreszabhatósági lehetőség van ezekben a custom Rom-okban, ezért várom.
Amit szoktál emlegetni, hogy nincs hibátlanra megírt custom, abban még igazad is lehet, elfogadom. Ha letesztelem és nem megbízható, megy is vissza a stock. De nekem megér ennyit a "szabadságom"Likans: TvMaci hsz-szét félreolvastad, tény, hogy először én is
[ Szerkesztve ]
-
lacc65
tag
válasz x1port #25114 üzenetére
cwm 6-al nekem is volt ilyen gondom ( v6.0.3.4 és egy 6.1.1-es touch reco pedig a touch az nagyon bejött ), mindent tudott még backup-ot is készíteni de a saját backup-jét vissza tenni már nem,szóval annak a backup-nak lőttek,azért ha van türelmed próbálj mountolni néhány hatos verziót hátha valamelyiknek bejön.
[ Szerkesztve ]
-
MMA.TEAM
csendes tag
válasz x1port #25118 üzenetére
Fastboot kéne! abba belehuzod vagy átmásolod a Gyári mentésböl a recoveryt és a boot img-t és a recovery machfixet amít nem ártana átnevezned pl a recoveryt ICS-re a recovery machfixet ICS1-re! számítogép cmd indítod : shift és jobb egérgomb a fastboot mappán belül akkor lessz egy olyan lehetőség parancsablak nyitása
és ezeket írod be:fastboot flash boot boot.img és leokézod mikor kiírta hogy ok utánna ezt
fastboot flash recovery ics.img és leokézod mikor kiírta hogy ok indítjuk az átnevezett recovery machfixet
fastboot boot ics1.img és ok és benne is vagy a recoveryben itt elég egy wipe data factory reset és mehet a backup és restoreÉs hogy mért kell felflashelni? mert a bagyusz romjai és a cm ek javarészt mindig felflashelik a 6 os cwm et és igy nyilván nem indul a saját
a másik minden rom akkor müködik jol ha a saját boot és a saját recoveryt felflesheljük vagy ha a sajátjával inditjuk legalább
[ Szerkesztve ]
http://mmacsepel.blogspot.hu/
-
MMA.TEAM
csendes tag
válasz x1port #25122 üzenetére
Lényegtelen, a gyári mentésből kimásolt boot és recovery-re lessz szükséged, és ha legközelebb csinálsz gyári mentést a machfixet javaslom.
Mindent megjavítana és orvosolna a flash amit írtam neked.
Tételezzük a bagyusz6 osa fel van fleshel-ve most felraktad a telenorost ami elindult,így jó lesz a telefon müködése? Szerintem nem lesz 100 százalékos.
[ Szerkesztve ]
-
MMA.TEAM
csendes tag
válasz x1port #25125 üzenetére
De van fakirr blogjában, írja is ö flash párti.
Akkor nem lenne szükség rá, ha a custom rom nem rakná fel a CWM 6 ost, De még az ötös között is lehet változás, ezért mondtam minden romot a saját recovery és a bootjával kell telepíteni ami nem árt ha fel van flashelve, cm-ek után én szoktam full wipét is csinálni,ha visszaálítom a gyárit.
Javarészt én mindent a machfixxel csinálok csak a CM11-et nem, azt a 6-ossal.
Sokat dob működésben is ha a saját fel van flashelve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest