Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
x1port #23137 üzenetére
Nagyon jó a rendszer, mert kb 70 felhasználói app van feltelepítve nekem rá, és nem tapasztaltam lassulást, mait leginkább a telefonkönyv megnyitásán tudom lemérni. Megbököm, megnyit, és szinte azonnal be is tölt. Ez egy "idősebb" (kb egy, másfél hónapos) CM esetén olykor már kér másodperc is volt.
Nem akad, animációk folytonosak.Eddig baromira rá voltam izgulva a kitkatra, de becsömöltem a sok édességből. Ez a rendszer oly annyira elüt az eddigi megszokottól, mint kb win95-ről xp-re váltani... netán linuxra winről.
Alapból maradt a megszokott android, de ez a két lapos főmenü, a rendszerbe foglalt SU, tehát nekem már nem kell külön letölteni, a fejlett rendszergazdai hozzáférési jogosultság kezelés...
Tehát vannak olyan plusszok, amik eddig nem voltak, és még sincs az az érzés, hogy túl van zsúfolva rengeteg olyan funkcióval, minek fele is sok lenne...Bízok bagyuszban, nem egyszerű lehet javítani, és a rom első megjelenéséhez képest hamar adott ki javítást, még ha nem is (mindenkinél) vált be.
Évek óta cserélgetem a főzött romokat az androidos mobil eszközeimen, de eddig ez a rendszer tetszik leginkább, és maradni akarok ennél, amíg valami újabb a megszokottól eltérő nem készül!
-
bagyusz
őstag
válasz
x1port #22968 üzenetére
Attól, hogy már ténylegesen el megy "aludni" a wifi/bt páros.
Úgy jeleníti meg, ha OTU-n ráeresztik frissítést, ilyenkor rebootol a teló bootloader módban majd fel csatol egy 50mb FAT partíciót. Amit alapesetben nem kellene látni, de közben mégis..(alca valamit elbaltázott) Egy agresszíve vírusirtó is simán letörölheti. Volt erre példa
-
kgymac
őstag
válasz
x1port #22964 üzenetére
=nem fog merülni olyan gyorsan. CM-eknél legalábbis ezt jelentette.
szerk: bocs, nem lehetett kihagyni@bagyusz:
grat, bár én maradok a CM-nél.
+ remélem, ics vsync<->touch esetében is igazad lesz, 2x is.
@helixP: egy alaplap csere még szóba jöhet, de az ugye egyenlő a "gazdasági totálkár" kifejezéssel.
-
kgymac
őstag
válasz
x1port #22952 üzenetére
Az első linket (típust), Bp III. kerületi bolttal, értelmes áron itt, a fórumon ajánlották. Szvsz elég konkrét típus. Csak kár, hogy a webshopja éppen (vagy végleg?) nem megy. A nagytestvéres link ugyanezt listázza, persze, csak ha nem a kiemelt, fizetős találatokat nyitod meg
-
kgymac
őstag
válasz
x1port #22947 üzenetére
[ezt ajánlották itt a fórumon], de sajnos jelenleg nem üzemel, [de szerencsére van még miből válogatni]
@zsolt1981062:
a másik topicban válaszoltam, bár nem teljes a történeted a megoldáshoz. -
pakardo
tag
válasz
x1port #22925 üzenetére
Érdekes nekem cm 10.2 ön nem volt pixeles a youtube,mondgyuk a leg ujabbat nem próbáltam ki még,de már töbször volt kavarodás,hogy egyikünknek jol ment valami app 1 bizonyos romon másnak pedig nem,vagy mint például a Gamer GB rom amit Bagyusz csinált nekem alig indult el mert bug os volt másnak meg nagyon jól szuperált
az a baj,hogy rengeteg féle vasbol gyurták össze a mi kis készülékünket erröl igazán Fakir1 tudna mesélni
-
kgymac
őstag
válasz
x1port #22913 üzenetére
Winxp alatt a driver cache:
%SYSTEMROOT%\INF\INFCASE.1
Előfordított inf file-ok:
%SYSTEMROOT%\INF\*.PNFEzek a file-ok nyugodtan törölhetőek, az inf-ekből a következő felismerésnél (akár boot közben is) újra felépíti.
Más file-t nem szabad törölni (csak ha az a gond, hogy feleslegesen bennragadt a rendszerben egy hw inf leírója, pl. egy kézi uninstall után). -
kgymac
őstag
válasz
x1port #22909 üzenetére
Ugyanazt a gyártó id-t és eszköz id adja a gyári és a CM rom is (VID&PID). Ha xp alatt kitörli az ember a driver cache-t, az új felismerésnél a teljes hw azonosítót használja a szükséges driver telepítésekor, ha meg már felismert és telepített az eszköz, csak a kompatibilis rész alapján próbálja meg betölteni és elindítani. A módszer a CM alatt a sárga felkiáltójeles eszközhibát okozza. OTU eltávolítás esetén is törlődik a korábbi információ az inf cache-ből, ezért működik pl. az OTU eltávolítás/újratelepítés. Telepítés nélkül elég az eszközkezelőben törölni a korábbi eszközt, majd változások keresése. Újraindítás sem kell, megy anélkül is.
-
helixP
nagyúr
válasz
x1port #22894 üzenetére
Igazándiból Rajtad kívül még senki sem hozta szóba. És sokkal fontosabb, hogy fejlődjön a KitKat, meg a Miui, mint hogy ilyenekkel foglalkozzanak a srácok, ott vannak a CM-témák, ott az OUT Kitchen, Hass, alkoss gyarapíts
Amúgy nem is értem, nálam pont, hogy átlátszó lett a kitkattal a statbar.
Háromdolog viszont továbbra sem megy: egyik a swype az ASOP billentyűzeten, a másik pedig a képernyő mentés, valamint a generic keyboard-filet nem engedi szerkeszteni, nem adja meg a jogosultságot a solid explorernek (sem). Ezekről a hibákról tudtok? -
-
trebrona
nagyúr
-
kgymac
őstag
válasz
x1port #22673 üzenetére
CM10.2+poweramp+bt füles+samu 16GB class10 uSD, smartassV2+sio, cpu:245-1400MHz, megy rendesen, nincs kihagyás. 720x480-as videók alatt sem (mx player pro, ha hdmi kábel + sub is van, zavarok az erőben és a képben, de folyamatos a lejátszás). Nálad valami más geb@sz van..
CM10.2+winxp: sd működik pc-ről, gond nélkül (usb háttértár+linux file-cd gadget-tel, gondolom nem törölted az usb kompozit eszközt az usb vezérlők közül - az még a gyári vagy h1n1 rom eszköze)
-
loosht
senior tag
válasz
x1port #22584 üzenetére
A legfrissebb OT995 MIUI kb. annyira jó, hogy megnézed milyen lenne, ha menne, de tele van bugokkal, FC-zik stb. Nem mellesleg le is szedték már az eredeti helyéről.
"De eddig még egy készüléken sem találtam működőt."
Nem kerestél eleget. Nagyon sok készülék van, amin tökéletesen megy. -
törölt tag
válasz
x1port #22567 üzenetére
Official ics root.zip a file neve és benne van a rootoláshoz szükséges összes cucc... cwm is,ha jól láttam..
Konkrétan a gdrive-omban van..(ami az összefoglaló gyári romokat érintő része is..)
-
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
válasz
x1port #19956 üzenetére
Kulcsmondat: Facebook - Az az egész rendszer veszte.
Én is próbálom "Anyának-agyának" megmagyarázni..."Abban meg igaza van ,hogy mi a sz@rnak okostelefon ha még a face sem használható rajta."
Nincs igaza, mert akkor vegyen egy okostelefont...Nem azért vettem nejemnek OT995-öt, mert ez AZ okostelefon, hanem mert erre volt pénzem...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
x1port #19954 üzenetére
Ez már Fakirr szintű kérdés. Sorolhatnék még jó sok embert...
Én csak arra válaszolok, amiben biztos vagyok.ToniSoprano
Tavasszal én is itt jártam, mint most a kolléga, kitöröltem egy csomó appot, ami nejemnek felesleges volt.
Egy hónapig lelkendezett, hogy milyen klassz. Aztán ugyanúgy fagyogatni kezdett. Dobtam a gyárit, ment rá a CM. -
ToniSoprano
addikt
válasz
x1port #19933 üzenetére
A következőket ajánlom ha nem akarsz rootolni:
Beállítások->Fejlesztés-> "Törölje a tevékenységeket" pipa be ( ez annyit csinál, ha bezársz egy programot az tényleg bezáródik, és nem fog menni, vagy akadni a háttérben és ha akadt valami azt is kilövi és több lesz a memória)
Beállítások->Fejlesztés-> Háttérfolyamat-korlátozás -> "Nincsenek háttérfolyamatok", de aztán vissza kell állítani az értéket "Legfeljebb 4 folyamatra", vagy "Normál korlátozásra" (Ez kitisztítja a gyorsítótárat) -
helixP
nagyúr
válasz
x1port #19929 üzenetére
Hát, akkor nem tudok sajnos mit mondani
Önmagában a root-tól nem lesz gyorsabb a készülék. Nézd meg mi fut neki a háttérben, és jegelj/törölj még többet. (Ha lenne custom rom, emeltetném az órajelet, használtatnám a Zram-ot, esetleg korlátoznám a háttérfolyamatokat)
Mért kizárt a CM?Nekem az csinált értelmes telefont ebből a készülékből.
-
Comic
aktív tag
Kamera? Kül- és beltérben jó, illetve rosszabb fényviszonyokkal tudnál képeket felrakni valahová minőség és felbontás vesztés nélkül? Illetve, ha netezel, filmezel, telefonálsz akár órákat akkor az akku bírás milyen? Mert ha csak wifin netezem is, nekem kib 1, 1,5 óra alatt kampec neki. A filmet, vagy zenét is csak egy hajszállal bír többet, ha épp be nem fagy és tudom is használni...
helixP: Ha széria hiba lenne, akkor a gyári, és nagyrészt a hini gb-vel is produkálnia kellene a hibákat, hiszen szoftver ide, vagy oda, a hw ugyan az alatta...
-
Comic
aktív tag
Írtam is, hogy a gyári ICS-ről nem tudok nyilatkozni, de eszem ágában sincs vele kísérletezni. Nekem az kell, hogy minden funkció, ami a telóban van 100%ig működjön, akár babrálás nélkül is. Pontosan ezért vettem ilyet. De ez erre nem alkalmas, mint az elmúlt, kb fél évben a gyakorlati használat folyamán bebizonyosodott számomra.
-
szokrony
csendes tag
-
Melack
veterán
Az nem fog menni. Én ezért tartom éjszaka lefelé fordítva, akkor nem látom, ergó nem zavar.
(#6084) batai15: párom csukott szemmel is észreveszi, ha világít. Nagyon durva
(mármint párom
)
(#6085) x1port: teljesen megértelek. Remélem valamelyik ROM készítő tud majd válaszolni, hogy esélyes e ezt letiltani vagy időkorláthoz kötni (alá HTC)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest