Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:02

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28256) ORCA58


ORCA58
addikt

Szevasztok!
Mint aktív és öreg (sajna a szó igazi értelmében is) tag távozom az OT995 felhasználók táborából. Nem váltam meg tőle, csak lecseréltem egy hete. A fórumot is olvasgatom, és ha lesz időm és lesz új dolog kipróbálom.

Egy Xiaomi telót akartam venni, de a sors közbeszólt , és egy kihagyhatatlan ajánlat keretében komoly 2990 Ft-ért vettem a T-nél egy Huawei Ascend G6-ot. Elsőre megijedtem, olyan könnyű és karcsú ráadásul, rossz a fogása. Szerintem nem is szép, de hozzá lehet szokni.
Ezzel szemben szinte mindent tud amit ma egy telefonnak tudnia kell. 4g, NFC Wifi Disply DLNA (úgy néz ki OTG-is, de ezt nem próbáltam) kiváló gyors GPS. HDMI az viszont nincs sajna. A memória kezelés nagyon jó, nem akad, élvezet használni. Az üzemidőre sem lehet panasz, az első feltöltéskor 6 óra képernyő idővel ment egy napot. Próbálgattam rajta mindent amit csak lehetett. A launcher csúnya, a beépített témák rondábbnál rondábbak, így azt le is cseréltem. Ja egy fontos dolog. A belső az alapértelmezett SD-t felé lehet cserélni és SD-re át lehet tenni programokat. Nem KitKat, de ha ez az ára nem is baj. 4.3-as az androidja.
A Szoftvre MIUI-ra emlékeztető részeket tartalmaz, de nem hibátlan.
Egy kis érdekesség! A névjegyeket betű szerint nem lehet görgetni, mivel bele törik a bicskája a Cs betűvel kezdődő névbe és ott megáll. Feltettem az Alcatelen megszerettet RockedDial névjegy kezelőt és tárcsázót, de a várakozással ellentétben nem minden funkciója megy. Vicces, hogy a hívás megerősítés ablak nem hívás előtt jön fel, csak miután a hívást lebonyolítottam.. :F
Összességében az egy hét tapasztalat alatt azt mondhatom megszerethető ez a telefon is.
Az Alca meg marad tartaléknak, ill. játékgépnek. Ja meg média lejátszónak is kiváló.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.