Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akinek panaroid vagy CM10 van fent,az megtudná nekem nézni hogy a cpu_t lehet-e feljebb húzni? Meg hwa beállitási lehetőség vane?
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Uj kiadasu CM10 nel elv. ha a következő problémák jelentkeznek, ezeket kell tenni:
1. Nem megy win alol az USB mass storage: Töröld a "usb composite device" vagy "phone" eszközt az eszközkezelőből. Majd csatlakoztasd ujra a telót.
2. Nem megy a mobilnet: wifivel fol a netre, add hozza a google accountod, majd a szolgaltatod APN adatait. (ezt megnezheted pl a jelenlegi rendszeredben) Ezutan mennie kell.
3. Nem megy fel a Gapps: a regi GB bootloader azt irja, felmegy a Gapps, de valojaban nem telepul. Hasznald az uj bootloadert, azzal felmegy a Gapps.
[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
válasz ->Raizen<- #1030 üzenetére
Nem.
-
No$KiLL
csendes tag
én azt szeretném kérdezni, ami az első oldalon találhatóhoz kapcsolódik...(ne kövezzetek meg ha esetleg hülyeséget kérdezek)
Az első oldalon találtam tehát a számomra legjobb megoldást, hogy letöltöm az Elixir 2-t és állapotsorba helyezett widget gomb segítségével egyből recovery módba tudom rakni a készüléket.
viszont van ott még más lehetőség is:
normál újraindítás
recovery mód (ez megvan)
Bootloader
leállítás (ez értelemszerűen nem kell)
tehát az lenne a kérdésem hogy a normál újraindításhoz is a beállításoknál meg kell adni egy parancs sort mint a recovery-nél? és ha igen akkor mi az? -
jagr68
tag
válasz ->Raizen<- #977 üzenetére
Alcatel OT 995 ULTRA@mistercheese's ICS4.0.4.[FR] Stripped and Tweaked Ez honnan?
-
->Raizen<-
veterán
válasz vampire17 #1039 üzenetére
Demokráciában élünk mindenki elmondhatja a véleményét az hogy neked nem tetszik a véleményem magasról teszek rá!
Ott a fórumokon nálam sokkal jobb szakemberek hozzáértők vannak akkor én miért törjem magam? Ráérek tanulni senki se úgy született hogy c-ben programoz perfektül pl.
Én itt szoktam néha segíteni ebben abban nem megyek túl a határaimon mert még nem ismerem az android rendszert bájtról bájtra. A témát lezártnak tekintem! -
jagr68
tag
Tökéletesen igazad van, a Telenor egy fos.
-
vampire17
addikt
válasz ->Raizen<- #1033 üzenetére
Ne azt ird meg, hogy nem megy, hanem pontos bug-report-ot, esetleg otletet a javitasra...
Csak sztm az nem eppen helyes mentalitas, hogy felrakod, leszarozod, majd kijelented, hogy csak a teljeset rakod fel... Valahogy eddig nekem az jott le, hogy te szereted butykolni a telot, tesztelni, de ez a megnyilvanulas nem ezt adta vissza...
Nem mondom meg mit csinalj, ezt az altalad valasztott "teszter" titulus koveteli meg (amit akkor valasztottal, amikor letoltotted a felkesz ROM-ot) Ha figyeled az XDA-t, masoknak, (szinten tesztereknek!) mar egesz sok otletuk volt pl az adatkapcslat, vagy az USB problemajara, meg mielott iuss kiadta volna ezt az uj release-t...
Szoval nekem a bejegyzeseddel (es a tobbi hasonlo bejegyzessel) csak az a gondom, hogy mas munkajat elintezik egy "Shit" el, viszont aktivan meg nem segitenek...
-
Heimdallr75
őstag
válasz vantacs #1037 üzenetére
Hát viccet félretéve, alcatel van 7-8 hónapos késésben.
Telenor amúgy sem egy fair, kapkodó idegbeteg banda, tehát adj hozzá még 7-8 hónapot mire telenor megmozdul. Gyakorlatilag már nem kapható, kifutott model lesz mire valami történik.Persze mindjárt jön pár szakértő aki mindezt megcáfolja. Valami mendemonda alapján.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
vantacs
csendes tag
válasz Heimdallr75 #1035 üzenetére
Ejj.. Akkor lassan francia ics telepítés lesz Köszönöm!
-
Varesz_86
aktív tag
válasz ->Raizen<- #1033 üzenetére
Amúgy jó a romod, ICS4.0.4.[FR] Stripped and Tweaked, köszönöm szépen
-
vantacs
csendes tag
Sziasztok! Telenoros magyar ICS ről, valaki tud valamit? Lesz ilyen egyáltalán? Vagy csak pletykák.?! Köszönöm!
-
vampire17
addikt
válasz ->Raizen<- #1027 üzenetére
Nem ertem miert rakosgattok fel alpha ROM-okat, mindennek a tetejebe ugy, hogy utana csodalkoztok hogy nem megy.... "Useless Shit".... Legalabb egy bug reportot vagy egy logcat-et kuldtel a fejlesztonek, h mi nem megy? Mert ha nem tesztelsz akkor minek rakosgatsz fel felkesz ROM-okat???
Ne ertsetek felre, fel lehet ezeket rakni, de olyannak, aki segiteni akar a fejlesztonek... Segitseg alatt nem azt ertem, hogy konyorgunk XDA forumon, hogy legyen mar uj kiadasu ROM "mert en uuuuugy tesztelnek" aztan amikor kijon a kovetkezo, felrakjuk "useless shit" es megfogadjuk, hogy majd csak a fullosan mukodot rakjuk fel... Ez aztan tenyleg nagy segitseg....
darky@ ez nem neked szol kozvetlenul, csak ugy altalanossagban...
[ Szerkesztve ]
-
jagr68
tag
Sziasztok! Feltettem a francia ICS-t. Hogy tudom eltakarítani a bekapcsoláskor megjelenő Telenor logót???
-
i.s
tag
Szeretnék néhány ROM-ot kipróbálni. Tudnátok ajánlani romot (ICS alapú, vagy bármi más érdekel, csak tartalmazzon magyar nyelvi támogatást)? i.s
-
loosht
senior tag
válasz ->Raizen<- #1027 üzenetére
Elhiszem, hogy nálad nem működött. Viszont nem a CM10-zel van gond, mert nálam tökéletesen működnek az említett dolgok.
-
->Raizen<-
veterán
Amit leírtam nem viccből írtam le nálam a felsoroltak egyáltalán NEM működnek. Peace. Vagy az én készülékemben van a hiba vagy nem tudom de azt tudom hogy sikerült felinstallálni mindent és mégis egy csomó funkció nem ment! A képernyő bal és jobb felső szélén amikor elsőnek felállt a rendszer balra jobba "görgetve" képhibázott a teló. Mindegy nem foglalkozok vele.
[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
válasz ->Raizen<- #1017 üzenetére
Tökéletesen működik a play, bármit fel tudok tenni. Az USB-kapcsolat szintúgy 100%-osan műkdöik. Hálózati kód kérésénél az elvetésre nyomva működik tovább a telefon. Szóval mi is a "useless shit"? Hibák lehetnek, elvégre csak teszt fázisban van.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz Varesz_86 #1021 üzenetére
Nem az volt a gond hogy nem tudtam tovább menni. Hanem hogy utána se volt 3g. Mivel írtam hogy formáztam az sd-t azt hittem sikerült is és így a clockworkmod mappa is eltűnt. Ezért a 32 gb samu-t becsúsztattam az usb sd olvasóba és akkor láttam hogy nem formázta le. Mindegy toltam gépen is egy formatot clockwm mappa vissza a tweaked backuppal. Aztán újra feltettem az ICS-t.
-
i.s
tag
Sziasztok, létezik telefonra telepíthető cwm? i.s
-
Varesz_86
aktív tag
válasz ->Raizen<- #1016 üzenetére
Kiirja unlock network sim. De a sim jelszót nem fogadja el.- Nyomni kell egy dismiss-t neki azt hiszem az volt az alsó gomb és akkor tovább fog menni...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ->Raizen<- #1019 üzenetére
Még jo hogy recoverybol is fel lehet mountolni. :]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
válasz ->Raizen<- #1017 üzenetére
köszi az infót. akkor még várok vele...
-
->Raizen<-
veterán
Nem jó google play app sincs meg böngészőből se lehet play-en keresztül telepíteni semmilyen appot. Innen a legfrissebb app packot tettem fel. A 3g kapcsolat nem működik az usb kapcsolat a sz géppel sem. SD kártyát se tudta ez a build leformázni no comment... Useless shit.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
Kiirja unlock network sim. De a sim jelszót nem fogadja el. Tehát nem tudom hogy keltsem életre a 3g-t!
-
Jim76
aktív tag
válasz szimat007 #1011 üzenetére
Ez most komoly kérdés? A 2.5..... na olyan oprendszer nincs, az az otu verzió, amivel frissíteni lehet, az éppen aktuálisra. Ha nem függetlenül vetted akkor konkrétan még semmire. Amúgy pedig csak az ics. .. amíg nincs jb :-)
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
szimat007
csendes tag
Sziasztok, most vettem meg ezt a telefont a telenornál, (telenor one touch s néven), a gyári 2.3.6 van rajta, szerintetek érdemes felrakni az alcatel honlapján fennlévő 2.5.x-es szoft-ot vagy egy ics-t egyből?
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
Goyó
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e értelme a proci húzásának, és ha igen, akkor hogyan kell?
-
Poxictron
csendes tag
Frissítették a Paranoid romot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest