Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:02

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27403) LeviTee


LeviTee
csendes tag

Üdv Mindenkinek!

Szoktam olvasgatni a fórumot, de hál'Istennek most másztam bele valamibe, így regisztráltam. :D A téma romcsere.
Szerbiában vásárolt OT-995-öm van, amit kinn Telenor Smart HD-nek hívnak. 1,5 éve vásároltuk GB-vel, akkor függetlenítettük szervizben, azóta automatikus frissítéssel ICS került rá. Szegényke néha idegesítően lassú, cserélni szeretném a romot.
Az összefoglaló alapján a rootolás sem sikerült (tudom, custom romhoz nem is kell), hiába Have Fun üzenet, meg sima script lefutás, a Root Checker piros jelzést adott.
Gondolom a függetlenítéskor, de CWM v5.5.0.4 került rá. Backupot nem csináltam, mert teljes radírozást akarok. SD kártyára letöltöttem az ICS mappából a light romot, de CWM-ben nem tudom mountolni a kártyát, így kiválasztani sem a romot.
OTU fenn van a gépen, amikor rádugom, az eszközkezelőben megjelenik egy YUN OS ACB interface bejegyzés.
Mivel azt hittem, hogy zökkenőmentesen fog menni, nyomtam rá CWM-ben egy format systemet, format cache-t, de a kártyát persze nem bántottam.
A fentiek ellenére ott tartok, hogy a CWM megy (miért is ne menne), a telefon maga pedig bekapcsolás után a maga szerb telenor üdvözleténél megáll, és én csak remegő kézzel figyelem reménykedve, de hiába. Akkut kivettem, kb 60% töltöttség lehet benne. Hol ronthattam el?

Köszönöm a segítésget!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.