Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
fuhh, rég járta, itt az ideje vérfissítésnek. sok lenne a válaszom, csak mindjárt ZH és a kabinetből írok. Igen, Tarjánban lakunk.
Már nem hivatalosan nálunk lakik december óta, és január végén (ha jól emléxem) megbeszéltük, hogy ok, és hogy fizeti a rezsi 1/4-ét, a netbe nem szál bele (ezt mi akartuk Prtokóval), de eddig egy büdös petákot sem adott. Majd a körmére nézünk. A tulaj nem tud róla h itt lakik (remélem nem PH-zik), mert akkor emelné az árát az albinak.
A te szitud is jó ámszerencsére én nem hallok semmit tőlük esténként, mert az én szobám távolabb van, erről Protkót kellene megkérdezni (lehet már válaszolt is, csak nem volt időm még végig olvasni az uccsó oldalt). A mi csajunk legalább tud főzni, nem is rosszul, de legalább mosogathatna kicsit többet. Az h kéri a barátját, hogy töltsön neki inni, meg hogy jaj de éhes vagyok, na ez itt is megvan
Szerencsére már nem ellenezzük annyira, hogy menjen el.
Na most csak ennyi. bye -
ALI_G
veterán
fejlemény nincs
most a netet pedzegetjük, mert kicsit lefoglalja néha nagyon és mindig szólni kell nekik, hogy IZÉ, nem jön be az oldal waz. Persz mondtam hogy amikor nincs itthon senki, akkor nyugodtan töltsön gigággal is ()
+arra jöttünk rá Protkoval hogy ha azt mondjuk nem lakhat itt, akor csak az lenne a különbség hogy nem fizetne, és kicsit kevesebbet lenne itt -
ALI_G
veterán
Egy barátot, már ha van némi esély, akkor szeretném megtartani barátnak, néha többet ér egy bnőnél, főleg egy ilyennél
-
ALI_G
veterán
Fejlemény: holnap vagy legalább a héten le szeretnénk vele/velük (ezt még nem tudjuk
) megbeszélni a dolgokat, és Protkóval azt az egyetlen járható utat találtuk hogy a csajnak el kellene költöznie. 3an volt az igazi abban az albiban. Már csak a bátorságot kell összeszednünk, meg egy-két (esetleg jóval több) sör és akkor mehet a menet.
-
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
A sok tanács után, szerintem 2-10 sör közben és 1-15-ig terjedő felesmennyiség mellett megbeszéljük ezt a 3. albitárssal (már unom nem nevén nevezni).
OK protkó?
azért még jöhetnek hsz-ek és tanácsok.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
Amúgy azt sem szeretném (meg szerintem protkó is), hogy a csaj húzzon a saját albijába, ahol egyedül kellene laknija ebben a félévben (amúgy 2 percre van az albija, és ebből következik hogy állandóan itt volt nap közben-szinte). Lehetséges hogy jövőfélévben lesz a lánynak egy albitársa, csak az meg az ő édesanyjától függ aki beteg (sajnos). Ha jönne szegedre a csaj, akkor elhúzna innen a mienk, és megint 3an lennénk, de tán várni kellen szeptemberig, addig meg egyedül lakna
azt annyira nem szeretném. Nem útálom éna csajt, rendes meg aranyos, de az én barátnőm sosem lehetne, mert túl gyerekes. Masnik, párnák, plüss kutya, 101 kiskutyás ágynemű, haggyámá ilyennel, go home wazz
-
ALI_G
veterán
válasz
vizslakutya #24 üzenetére
ezt azért mégsem kéne...vagy még is???
-
ALI_G
veterán
csakhogy már jóbarát lett a srác, tavaly óta itt lakik velünk, szóval 3 féléve lakunk együtt, a bnője csak idén szeptemberben jött Szegedre, és csak a vizsgaidőszaktól lakik itt, pedig van saját albija. Abban az albiban elvileg laknának 2en, egy volt osztájtársával, csak a csaj nem bírja azt hogy nincsennek ott a szülei és minden nap reggel az első busszal bejön Békéscsabáról Szegedre, majd este haza, mert hogy othon jobban tud tanulni meg minden. Így aztán a bnő ideköltözött.
-
ALI_G
veterán
hát igen, attől félek én is, hogy a 3. albitársal megromlik a kapcsolta, aki pedig marha jófej, lehet vele inni, bulizni, stb. A bnője is egész jó fej, csak eléggé gyerekes (pedig 20 éves). Vele sem szeretném elrontani a kapcsolatot, lehet vele együtt elvesztenénk a 3. albitárs barátságát is.
-
ALI_G
veterán
Én lennék az a bizonyos 2. albérlőtársa Protkónak aki szintén ellenzi a 3. albitárs bnőjének ittlakását, ráadásul eddig ingyért lakott itt. Amikor ők 2en idejönnek vasárnap (most is nem sokára ideérnek), telepakolják a hűtőt, amiben eddig 3-an simán elfértünk. A mosogatás is zűrös mióta ő itt van. Szóval sok-sok gond jött vele együtt a lakásba. Amíg 3an voltunk fiúk addig demokrácia uralkodott, mindent megbeszéltünk stb. jól együtt működtünk. Néha a lány azért szokott főzni egész jókat (talán ezért is tűrtük el ilyen sokáig), de már nem hiájnyzik az is hogy végleg ide költözzön. Még sok minden van amit tudnék mondani, ha sok időm lesz akkor még irogatok egy-két háttérinfót, és persze a fejleményeket protkóval egyetemben.
PLS HELP
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest