Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
Szerintem ne igyatok előtte.
És csak őszintén. El kell mondanotok, hogy ez az albérlet három fiú részére ideális, és akkor éreztétek jól magatokat, amikor csak hárman voltatok. Ez azért fontos, hogy a srác érezze, ő attól még fontos számotokra, hogy nem négyesben képzelitek el az életet. Aztán azt is hangsúlyozzátok ki, hogy a lány nyugodtan látogassa meg a srácot, időnként ott is aludhat, de ha vele akar élni, akkor éljenek kettesben, és ne négyesben. -
Protezis
őstag
Jah. Van egy bögrém, imádom. Erre MINDIG Ő HASZNÁLJA! Wááááááá!!! Agyhaláááál!
Akarok inni teát, tejet, enni kukoricamittoménmilyen pelyhet, látom épp iszik belőle. Hihhhhetetlen. Az enyém. Egyszer ezzel nagyon fel fogja b@szni az agyamat, de akkor csúnyán fogok neki tenni, aaaz biztos. A rooohadás öljön meg. Bocs a CS-feelingért a végén -
I_Am
veterán
''Masnik, párnák, plüss kutya, 101 kiskutyás ágynemű, haggyámá ilyennel, go home wazz''
Eddig csendben figyeltem mi lesz, de most nem tudom megállni, hogy ne adjak hangot a dolognak. Ez kééééész.
ON:
Szerintem meg üljetek le a sráccal 1-2 sör mellé (lehet rövid is) és beszéljétek meg vele. Hiszen a lány nem tehet arról, hogy a barátja veletek lakik, viszont a barátja tehet ellene, hogy ne lakjon a nője is veletek, ha nektek ez nem jó. -
Protezis
őstag
Na igen. De amikor hajnal 4-kor arra ébredek, hogy sír, mert nem tud tanulni, akkor nem annyira aranyos. Másnap kiderült, azért sírt, mert hajnal 2-kor akart kelni, csak elaludt. #{&@@#>&!
Meg nyafog, mert nem sikerült 1!! vizsgája, amire nem épül semmi, és bármikor megcsinálhatja az 5 év alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest